Ak Troller çarpışıyor: Sizin kayın babanız ve makamınız varsa...

AKP'li 'meslektaş'ıyla ilgili ifşaatlar yapan trol, Bakan Albayrak'a "isyan" edip "Sizin kayın babanız ve makamınız varsa benim de yerin göğün her şeyi yoktan var eden ve her şeye hakkıyla güce yeten Rabbim var" dedi.

Ak Troller çarpışıyor: Sizin kayın babanız ve makamınız varsa...

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın partisine “sosyal medyada birlik olun” talimatı sonrası AKP’ye yakınlığıyla bilinen isimler, AKP’li milletvekilleri ve twitter hesapları, “Milli hesaplar yan yana” adıyla kampanya başlatmıştı.

Ancak bu kampanyada yer alan ve”trol” olarak adlandırılan kimi AKP’li hesaplar, “akçeli” işler nedeniyle birbirine girdi.

Marginale (@TheMarginale) isimli hesap, kendisi gibi sürekli AKP propagandası yapan Recep Terzi’nin mesajlarını ifşa etti ve Terzi’nin para kazanmak için kendisinden reklam istediğini öne sürdü.

Bu tweetlerin üzerine Recep Terzi ise Ekonomi ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın emriyle kurulmuş bir ofis olduğunu ve Marginale hesabının da Albayrak’a hizmet ettiğini savundu. Terzi ayrıca, Berat Albayrak’ın emriyle kurulan ofiste hizmet veren hesapların AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu lehine tweet atmadığını, yalnızca Albayrak’a çalıştığını ileri sürdü.

 

Albayrak’a “isyan” eden Terzi, “Ne istiyorsunuz benden  @BeratAlbayrakBütün bunlar Süleyman Soylu’ya destek tweetleri attım diyemi Bakanım!Sizin kayın babanız ve makamınız varsa benim de yerin göğün her şeyi yoktan var eden ve her şeye hakkıyla güce yeten Rabbim var.” ifadelerini kullandı.