"Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?"

Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla ön saflarda mücadele eden sağlık çalışanlarından Dr. Yavuz Kalaycı da virüse yakalandı ve hayatını kaybetti, geride bıraktığı mesaj ise yürekleri sızlattı.

Koronavirüs salgınıyla ilk günden beri mücadele eden sağlık çalışanlarından Doktor Yavuz Kalaycı, yakalandığı virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Dr. Kalaycı’nın son mesajı ise yürek burktu.

Koronavirüs salgınına karşı sağlık çalışanları canla başla savaşmaya devam ediyor. Virüsle ilk günden itibaren mücadele veren ve virüse yenik düşen sağlık çalışanlarından biri de Doktor Yavuz Kalaycı oldu. Dr. Kalaycı, öncesinde koronavirüs sebebiyle annesini, babasını ve kardeşini kaybetmişti.

Dr. Yavuz Kalaycı’nın ölüm haberini sosyal medya hesabından paylaşan, meslektaşı Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Erdinç Nayır paylaşımında evde sıkılanlara sitem ederken, aynı zamanda Dr. Kalaycı’nın yürekleri sızlatan son mesajını da aktardı.

Dr. Yavuz Kalaycı’nın son mesajını paylaşan Nayır, meslektaşının “Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?” yazdığını belirterek şunları yazdı: