Reklam
Kategoriler: Medya

Metiner: Çakıcı mert, delikanlı bir adam

Reklam

Mehmet Metiner, Kılıçdaroğlu’nu alenen tehdit eden suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı için, televizyon ekranlarından “Mert, delikanlı bir adam” diye bahsetti.

Ahmet Hakan’ın CNN Türk’te hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge’ye katılan AKP eski Milletvekili Mehmet Metiner, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yazdığı mektupla tepkileri üstüne çeken Alaattin Çakıcı’yı savundu.

AKP’li Metiner programda şunları söyledi:

“Ben tam olarak Alaattin Çakıcı’nın ne dediğini bilmiyorum ama gıyaben tanıdığım bildiğim Alaattin Çakıcı özü sözü bir. Mert, delikanlı bir adam.”

“Kılıçdaroğlu’nun tartışma açması doğru değildir. Sayın Bahçeli’nin verdiği cevap bence Türk milliyetçisi bir dava liderine yakışan bir cevaptır. Çünkü bir ülkücü şehidin oğlundan bahsediyoruz”

Metiner, Alaattin Çakıcı’yı savunmayı “Kazığa oturturum lafını belki… Hangi anlamda kullanıyor bakmak lazım, bunu bir tehdit olarak algılamamak lazım” sözleriyle sürdürdü.

Çakıcı, Kılıçdaroğlu’nun bugün kendisine yönelik sözlerinin ardından bir paylaşım yaparak, “Çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Sende ve avanende o yürek var mı?” demişti.

İşte Metiner’in Çakıcı yorumu:

Bu haber en son değiştirildi 18 Kasım 2020 22:21 22:21

Reklam

Önceki Haberler

Ayhan Bora Kaplan soruşturması: Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanı tutuklandı

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında tutuklananlar arasında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı Ramazan…

20 Mayıs 2024 20:11

Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Uluslararası Ceza Mahkemesı̇, İsraı̇l Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsraı̇l Savunma Bakanı Yoav Gallant hakkında hakkında…

20 Mayıs 2024 20:01

Zaharova’dan Kiev’e gözdağı: Hiçbir Zelenskiy formülü kurtuluş yolu olmayacak

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Kiev'in Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’in uluslararası kamuoyuna sunduğu sözde…

20 Mayıs 2024 19:44

İngiltere’den Julian Assange kararı

İngiltere'de Yüksek Mahkeme, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın, ABD'ye iade davasına karşı temyiz başvurusu yapabileceğine hükmetti.

20 Mayıs 2024 19:36

YRP’li belediye ‘örf ve adetlere uygun kullanılmıyor’ diyerek kamelyaları kaldırdı

31 Mart yerel seçimlerinde AKP’den Yeniden Refah Partisi’ne geçen Palu Belediyesi’nin yeni başkanı Muhammet Septioğlu,…

20 Mayıs 2024 19:28

Ayhan Bora Kaplan davası: Sanık avukatları gazetecileri hedef aldı

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 20'si tutuklu 61 kişi hakkında Ankara 32. Ağır Ceza…

20 Mayıs 2024 16:06
Reklam