Reklam
Kategoriler: Spor

Nihat Özdemir’in ‘politik tezahürat’ kaygısı: Bu gidişat hiç iyi değil

Reklam

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe’nin son iki karşılaşmasında “Damat istifa” sloganları atılmasından rahatsız oldı.

“Statlarda taraftarı politik tezahürata hazırlayacak konuşmalar yapılıyor. İşte cumartesi günü Fenerbahçe Divan Kurulu’nda yaşanan olay… Saat 11.00 de toplanan divan kurulunda başkan Ali Koç tam 1.5 saat konuşuyor. İşte meselenin ince noktası da bu konuşmadır…” ifadelerini kullanan Özdemir, “Bu gidiş hiç iyi değil.” dedi.

Hürriyet yazarı Fatih Çekirge, Nihat Özdemir’in yakın çevresine yaptığını belirttiği açıklamayı şöyle aktardı:

“Bakın bu gidiş hiç iyi değil. Statlarda taraftarı politik tezahürata hazırlayacak konuşmalar yapılıyor. İşte cumartesi günü Fenerbahçe Divan Kurulu’nda yaşanan olay… Saat 11.00 de toplanan divan kurulunda başkan Ali Koç tam 1.5 saat konuşuyor. İşte meselenin ince noktası da bu konuşmadır…”

Özdemir’i dinleyen yakın dostlarından birisi soruyor: “Nedir o ince nokta?” Nihat Özdemir anlatmaya devam ediyor ve diyalog şöyle sürüyor:

“Arkadaş, başkan Ali Koç 1.5 saatlik konuşmasının neredeyse 1 saatini kimlere ayırıyor biliyor musunuz? -Kimlere? -TFF Başkanı olarak ben Nihat Özdemir’e… Sonra Trabzonspor’a… Sonra… Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a… Sonra Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a… Bir divan konuşması böyle olunca sonuç da böyle oluyor işte… Taraftar resmen maç öncesi kuruluyor.

Daha açığını söyleyeyim; taraftar divan kurulundaki konuşmayla hazırlandığı ve dolduğu için, Alanyaspor maçında penaltı kararı olsa da olmasa da hatta Fenerbahçe maçı kazansa da o taraftar bu yönlendirmeyle yine böyle bağıracaktı. İşte kötü ve tehlikeli olan budur. Türk futbolu adına beni rahatsız eden, üzen, sıkan şey budur..”

Bu haber en son değiştirildi 14 Şubat 2020 14:53 14:53

Reklam

Önceki Haberler

EYT açıklamasından sonra Bilal Erdoğan’a kritik soru: Ne iş yaptın?

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, 2023'teki genel seçimlerinden hemen önce yasalaşan emeklilikte yaşa takılanlar…

16 Eylül 2024 18:36

Abdullah Gül, Kraliyet’in fonladığı toplantıya katıldı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İngiltere tarafından fonlanan ve Kraliyet’in himayesindeki Oxford İslam Araştırmaları Merkezi’nin Yönetim…

16 Eylül 2024 18:29

Narin’in abisinden Diyarbakır Barosu’na hukuki destek talebi

Diyarbakır Barosu, Narin Güran'ın ağabeyi Baran Güran'ın hukuki destek için baroya başvuru yaptığını duyurdu.

16 Eylül 2024 18:22

25 kişinin hayatını kaybettiği apartmanın müteahhiti, suçu depreme attı

Gaziantep'te, 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 25 kişinin hayatını kaybettiği Gözde Apartmanı davasında sanık müteahhit…

16 Eylül 2024 17:53

Ayhan Bora Kaplan davasında ara karar: Tahliye çıkmadı, HTS kayıtları yeniden incelenecek

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında mahkeme ara kararlarını açıkladı. Mahkeme Başkanı, tüm sanıkların mevcut…

16 Eylül 2024 17:43

Narin Güran cinayeti meclis gündeminde: Tavşantepe köyündeki doğal olmayan ölümlerin hepsi araştırılsın

DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça Cupolo, Narin'in cinayetini Meclis gündemine taşıyarak; Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi…

16 Eylül 2024 17:34
Reklam