Reklam
Kategoriler: İç Açı

Saraylı komşusu olunca: ‘Salyalarınızı burdan görebiliyorum’

Reklam

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un, Kuzguncuk’ta, Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde kiraladığı araziye yaptırdığı yapıların İBB tarafından yıkıldığı haberleri üzerine yandaş medyanın “tanıklığına” başvurduğu bir ünlü isim dikkat çekti.

O isim, son yıllarda AKP’ye yakınlaşan, bu yıl Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki 8 Mart etkinliğinde de boy gösteren Şükriye Tutkun’du. Altun’un Kuzguncuk’taki “komşu”su olduğu belirtilen Şükriye Tutkun, Altun ailesinin yeni yatırımına şu sözlerle sahip çıkmıştı:

“Burası gerçekten daha önce mezbelelikti (çöplük), mezbelelik demeye bile bin şahit ister. Çünkü burda kendim de yalnız yaşıyorum. Bugün baktım Twitter’dan bir sürü haberler, beni arıyorlar gazeteciler falan. Fahrettin beyin oturduğu yer olarak trilyonluk, artık rakamlarını da bilemiyorum, bir villa koymuşlar deniz kenarında, yalı pardon. Gerçekten de 50 metrekare oturumlu, 3 katlı. Çünkü burdaki evler hep eski Rum evleri, daha büyük olamaz. Fahrettin bey şunu yapıyor bunu yapıyor dedikleri adamın çocuğu devletin okuluna gidiyor. Ben görüyorum burda, çocuklarıyla selamlaşıyoruz, kendi çöpünü kendileri atıyorlar. Böyle bir hayatı seçmiş adam, daha ne istiyorsunuz ki. Fahrettin beyin suçu herkesin içinde bir mahallede oturmak istemek mi?”

Şükriye Tutkun, gündem olan konu ve Altun ailesine destek sözleriyle ilgili daha sonra da sosyal medyadan kendisine yapılan eleştirileri yanıtladı. Tutkun’un kullanıcılarına yanıt verirken başvurduğu, çirkin üslup tepki çekti. Tutkun’un verdiği yanıtlarda “Salyalarınızı görebiliyorum”, “sümüklerin efendisi” gibi ifadeler kullandığı görülüyor.

Tutkun’un en çok dinlenen yorumlarından biri olan “Arda Boyları”yla ilgili “Gel de dinle şimdi” diyen bir kullanıcıya “Keşke imkanım olsa da sizin gibilere hiçbir şarkımı dinlettirmeyebilsem” dediği de göze çarpıyor.

Bu haber en son değiştirildi 17 Nisan 2020 10:23 10:23

Reklam

Önceki Haberler

Zafer, direnen inşaat işçisinin oldu

İYİ-SEN tarafından yapılan açıklamada "Pazarcık TOKİ şantiyesinde sendikasıyla ilk kez buluşan ve yeni üye olan…

12 Mayıs 2024 21:17

MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye ile Doha’da görüştü

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile Doha'da görüşme gerçekleştirdi.

12 Mayıs 2024 20:50

“Ukrayna, ilk F-16’sını önümüzdeki haftalarda alabilir”

Savaş uçaklarının haziran ya da temmuz ayına kadar Ukrayna'ya teslim edilmesi gerektiği belirtilirken, kaynağın jetlerin…

12 Mayıs 2024 17:30

İsrail ordusu, Gazze’de pek çok noktada sivilleri hedef aldı

Basal, "Ne yazık ki, sivil savunma görevlilerinin can güvenliği olmadığı için vatandaşların hayatlarını kurtarmak için…

12 Mayıs 2024 14:27

Açığa alınan emniyet müdüründen ‘rüşvet’ savunması: Menzil’e yardım topluyordum

Emniyet müdürü, idari inceleme sırasında rüşveti "Menzil cemaatine yardım" amacıyla aldığını söyledi.

12 Mayıs 2024 14:16

Erdoğan: ABD ziyaretimiz her iki tarafın programlarının uyumsuzluğu nedeniyle ertelendi

Biden ile planlanan ve ertelenen görüşmeye dair de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “ABD ziyaretimiz her iki…

12 Mayıs 2024 12:26
Reklam