Reklam
Kategoriler: İç Açı

AKP’li belediye başkanının kendisini eleştiren paylaşımları beğenen yurttaşa saldırdığı görüntüler ortaya çıktı

Reklam

AKP’li Aksaray Sarıyahşi Belediyesi başkanı Fatih Ünsal’ı sosyal medyada eleştiren paylaşımları beğenen Turgay Alıcı’nın belediye binası içerisinde tekme tokat dövüldüğü görüntüler ortaya çıktı. Sarıyahşi Belediyesi, dayak anına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini, “Elektrik kesintisi nedeniyle arızalandı” diyerek mahkemeden sakladı. Mahkemeye gönderilmeyen görüntülerde, Ünsal ve belediye çalışanlarının Alıcı’yı tekme tokat dövdükleri görülüyor.

Aksaray’ın Sarıyahşi ilçesinde yaşayan Turgay Alıcı, 16 Nisan 2020 tarihinde, sahibini tanıdığı bir köpek aracını çizdiği için jandarmaya başvurdu. Jandarma, Alıcı’yı Sarıyahşi Belediyesi’ne yönlendirdi. Alıcı, belediyeye giderek durumu zabıta memuru Özgür Acar’a anlattı. Alıcı ve Acar, birlikte Belediye Başkanı Fatih Ünsal’ın makamına çıktı.

Alıcı, burada durumu Başkan Ünsal’a anlattı. Başkan Ünsal, Alıcı’ya “Bir şey yapamayız” dedi. Başkan Ünsal, tam odadan çıkacağı sırada Alıcı’ya, S.E.’nin kendisi aleyhinde yaptığı sosyal medya paylaşımlarını neden beğendiğini sordu. Alıcı da “Arkadaşım olduğu için beğeniyorum” yanıtını verdi.

Belediye Başkanı Ünsal’ın şoförü Ahmet Özdemir, odadan çıkarken Alıcı’ya, “Beğeni ve yorumlarına dikkat et” diye seslendi. Alıcı tam belediye binasından çıkarken arkasından koşan Özdemir, onu kapıda yakaladı ve küfrederek tekme attı. Özdemir, Alıcı’yı darp ederken belediyenin kapısına Belediye Başkanı Fatih Ünsal ve zabıta memuru Özgür Acar, Belediye Meclis Üyesi Kemal Öztaş da geldi. Alıcı, burada tekme tokat dövüldü. Alıcı’nın burnu kırıldı, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yargıya taşındı. Şereflikoçhisar 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde Belediye Başkanı Ünsal’ın şoförü Ahmet Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Kemal Öztaş ve zabıta memuru Özgür Acar hakkında Turgay Alıcı’yı kasten yaralama suçundan, olayda burnu kırılan Alıcı’nın da zabıta memuru Acar’ı yaraladığı iddiasıyla karışlıklı dava açıldı. Dört isim hakkında da 4,5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Bu haber en son değiştirildi 15 Eylül 2021 22:12 22:12

Reklam

Önceki Haberler

İBB, AKP döneminde özel bir üniversiteye tahsis edilen tarihi binasını geri alıyor

İBB yönetimi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’ne AKP döneminde bedelsiz olarak tahsis edilen Fatih’teki tarihi…

16 Mayıs 2024 18:19

Kobane Davası’nda karar açıklandı: Demirtaş’a 42 ve Yüksekdağ’a 30 yıl hapis cezası verildi

Kobani davasında hükümler açıklandı. Eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş’a 42 yıl, Figen Yüksekdağ’a…

16 Mayıs 2024 18:10

BM, Gazze’de insani yardım dağıtmanın neredeyse imkansız olduğunu açıkladı

BM İnsani İşler Koordinasyon Ofisi'nden yapılan açıklamada, 7 Ekim'den bu yana İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de…

16 Mayıs 2024 17:54

Emniyet’te ve yargıda yaşananlar üzerine: Kimin devleti?

Bu devlet kimin devleti sorusu artık çok meşru bir sorudur. Bu devlet halkın devleti değil,…

16 Mayıs 2024 13:50

İBB, iştiraklerini sermayeye peşkeş çekmeye hazırlanıyor

İBB Mali Hizmetler Daire Başkanı Neslihan Vural, İGDAŞ'ın 10 milyar değerlemeyle halka arzını planladıklarını belirtti.…

16 Mayıs 2024 12:28

Sinan Ateş’in yakın arkadaşı, suikastı dört ismin organize ettiğini iddia etti

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in, yakın arkadaşı Ömer Zengin, Suikastı dört isim…

16 Mayıs 2024 12:20
Reklam