Reklam
Kategoriler: İç Açı

Sağlık emekçilerinden önce AKP’li vekil aşı oldu

Reklam

Sağlıkçılara koronavirüs aşısı bugün yurt genelinde uygulanmaya başlandı. AKP Niğde Milletvekili Selim Gültekin ve eşi Begüm Gürbüz Gültekin de sağlıkçı kontenjanından aşılarını yaptırdı. MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan da sağlıkçı kontenjanından aşı yaptıran vekillerden oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Koronavirüs Bilim Kurulu üyelerinin dün ilk koronavirüs aşısını yaptırmasının ardından bugün de sağlıkçıların aşılamaları başladı. Türkiye Eczacılar Birliği’nden edinilen bilgiye göre eczacılar da aşı oluyor. Aşılama için sağlıkçılar önce randevu alıyor, daha sonra aşı yaptıracağı merkeze giderek aşısını oluyor.

AKP’li Selim Gültekin ve eşi Begüm Gürbüz Gültekin de sağlıkçı kontenjanından bugün ilk aşı olan ekipte yer aldı. Eczacı olan Gültekin ve eşi Begüm Gürbüz Gültekin, aşılarını oldu.

Gültekin, aşı olduktan sonra sosyal medya hesabından, “Aşımı oldum. CoronaVac aşısına, Acil Kullanım Onayı verilmesinin ardından ilk aşı Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerimize uygulandı Bugün de Niğde’mizde sağlık camiamızın bir parçası olarak eşimle birlikte ilk aşıyı yaptırıp aşılama sürecini başlattık” açıklamasını yaptı.

MHP Gaziantep Milletvekili Dr. Ali Muhittin Taşdoğan da sağlıkçı kontenjanından aşı yaptıran vekillerden oldu. Anestezi uzmanı Dr. Taşdoğan aşı olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hekim olarak ilk Covid-19 aşımızı Abdülkadir Devlet Hastanesi’nde yaptırdık. Sırası gelen tüm vatandaşlarımızı aşı yaptırmaya davet ediyorum” dedi.

Bu haber en son değiştirildi 14 Ocak 2021 14:17 14:17

Reklam

Önceki Haberler

İzmir Tabip Odası’nın yeni yönetimi belli oldu

İzmir Tabip Odası, iki gün süren olağan genel kurun ardından yeni yönetimini belirledi. Tabip Odası…

28 Nisan 2024 23:49

Özgür Özel’in 1 Mayıs kefaleti…

Biri büyük kalabalıklardan korkuyor; diğeri soldan, sosyalist düşünceden, emekçilerin eşitlik mücadelesinden, kendisinin de eleştirilmesinden korkuyor.…

28 Nisan 2024 14:03

6 ilde IŞİD operasyonu

Yerlikaya, operasyonlarda çok sayıda dijital materyal ile çok miktarda döviz ve Türk Lirasına el konulduğu…

28 Nisan 2024 11:49

Tülin Tankut yazdı: Pankartlar

Bugün ülkenin acilen çözüm bekleyen sorununuysa artık çocuklar bile biliyor. Ana muhalefet partisi, parlamentoda ekonomik…

28 Nisan 2024 11:38

Washington Post: Zelenskiy, ordusunun kayıplarını eksik bildirmiş olabilir

Kaynak, "Son birkaç hafta içinde çıkardıkları yasalar onlara yardımcı olacak, ancak daha fazla gücü harekete…

28 Nisan 2024 10:45

Av. Abdurrahman Bayramoğlu: İşleneceğini herkesin bildiği bir cinayetin öyküsü

“İnsan özgülüğe mahkumdur.” der J. P. Sartre. Seçimlerimizle kendimiz ve insanlık hakkında hüküm veririz sürekli.…

28 Nisan 2024 10:08
Reklam