Erdoğan'dan MÜSİAD'ta övgüler

“Tüm başarılarımızın arkasında hükümetimizin azmi yanında MÜSİAD gibi kuruluşlarımızın da emeği bulunuyor”

Erdoğan'dan MÜSİAD'ta övgüler

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD Başkanı Mahmud Asmalı ve MÜSİAD yönetimini ağırladı. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Erdoğan, MÜSİAD’ın kendilerinin her zaman yakında olduklarını ifade etti. Erdoğan şunları söyledi:

“Büyük ve güçlü Türkiye idealine inanan iş adamlarımızın bir araya geldiği önemli bir çatı olmuştur. 28 Şubat başta olmak üzere vesayetin gölgesinin ülkemizin tepesine adeta karabasan gibi çöktüğü dönemlerde dahi MÜSİAD, dik duruşunu, vakarını milletten ve milli iradeden yana tavrını daima muhafaza etmiştir.

Biz de son 20 yılda ülkemizin ve milletimizin istikbali adına yürüttüğümüz zorlu mücadelede MÜSİAD’ın desteğini daima yanımızda hissettik. Cumhuriyet mitinglerinden Gezi olaylarına 17-25 Aralık girişiminden 15 Temmuz darbe teşebbüsüne kadar milletimizin iradesine kasteden tüm saldırıları birlikte beraberce dayanışma halinde püskürttük.

Hak ve özgürlüklerden ekonomideki rekorlara kadar tüm başarılarımızın arkasında hükümetimizin azmi kadar MÜSİAD gibi kuruluşlarımızın da emeği bulunuyor.”