Kılıçdaroğlu'ndan 'eleştiriyi bırakın' çağrısı: Emin olun halk bize oy verecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililerle düzenlenen yemekte "Bu ülkeye helalleşmeyi getireceğiz, bu ülkeye siyasi ahlakı getireceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan 'eleştiriyi bırakın' çağrısı: Emin olun halk bize oy verecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “İktidar Yolunda Dayanışma Yemeği”nde konuştu.

Partililere yönelik talimatlarını ileten Kılıçdaroğlu, seçimlere kadar yoğun bir çalışma temposunda olmaları gerektiğini belirtti. Kendisinin de yorulmayacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Her birimiz, birbirimize propaganda yapmaktan, birbirimizin söylemlerini eleştirmekten vazgeçmek zorundayız. Biz beraber, ortaklaşa söylemlerimizi ayni minval üzerine, aynı paralelde götürebilirsek emin olun halk bize oy verecek ve biz halkımızla kucaklaşacağız. Daha önce bize selam vermeyen insanların, bize selam verdiğini görüyorum. Halk kucağını açmış vaziyette ve bizi bekliyor, samimi olarak bizi bekliyor” iddiasında bulundu.

Kılıçdaroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Eğer yargı yargı olmaktan çıkmışsa, yürütme organı yasamayı ve yargıyı ipotek altına almışsa ciddi bir sorun vardır o ülkede. Masum insanlar, hapishanelerde ise il başkanlarına cezalar getiriliyorsa hepimizin oturup düşünmesi lazım. Bu ülkeye helalleşmeyi getireceğiz, bu ülkeye siyasi ahlakı getireceğiz. O zaman CHP, gerçek anlamda halkın partisi olacaktır.”