Reklam
Kategoriler: İç Açı

Öztürk Yılmaz: Saldırıyı gerçekleştirenler Erdoğan’ın adamları

Reklam

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’a bıçaklı saldırıda bulunan şüphelinin Bolu Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde yakalandığını bildirdi.

EGM’den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’a bıçaklı saldırıda bulunduğu değerlendirilen zanlı Serhat K, Bolu Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’a bıçaklı saldırıda bulunduğu değerlendirilen zanlı Serhat K., Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde ekiplerimiz tarafından yakalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Öztürk Yılmaz, saldırının ardından kaldırıldığı hastanede, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile seslendi. Kendisine yapılan saldırı hakkında ‘Başta Erdoğan’a söylüyorum’ diyen Yılmaz, ‘Sizden korkan namerttir, şerefsizdir’ dedi.

Erdoğan ile ‘ölene kadar mücadeleye devam edeceğini’ söyleyen Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti:

“Dört derin bıçak yarası aldım. Yapan kriminal bir adam ama yaptıranlara asıl sormak lazım. Yaptıranlara söylüyorum başta Erdoğan’a: Siz hiçbir şey yapamazsınız. Allah istemediği için sizin yapacağınız hiçbir şey yok. Sizden korkan namerttir, şerefsizdir. Sizden korkan sizin gibi olsun. Hiçbir şey yapamazsınız siz.

Ben Musul’u yaşamışım, hayatımda hiç kimseye teslim olmamışım. Kimsenin uşaklığını yapmıyorum. Siz yanlış adamlarsınız ve gideceksiniz.

Erkekseniz kendiniz gelseniz ya! Sizde erkeklik duygusu yok mu? Niye beş paralık adamlarınızı gönderiyorsunuz. Erkekseniz çıkın karşıma, ne hesabınız varsa görün. Ama çıkmıyorsunuz.

Ben İçişleri Bakanlığı’ndan daimi koruma istedim vermedi, yazı elimde. Bana, ‘çağrı üzerine koruma verebiliriz’ dedi. Ben saldırganın geleceğini nereden bileceğim de çağrı üzerine koruma isteyeceğim.

Şunu bilin, devlet sizin babanızın malı değil. Siz hiçbir şeysiniz. Benim gözümde beş para etmezsiniz. Sizden korkan sizin gibi olsun. Hiç kimseden korkmuyoruz. Bu bıçak yarası nedir ki, sen demokrasiyi yaralamışsın, sen Anayasayı, ekonomiyi yaralamışsın. Sen toplumu yaralamışsın benim bacağım yaralanmış ne olur! O bacak kopar, diğeriyle devam ederim sana karşı.

Ve seninle ölene kadar devam ederim bu mücadeleye, korkmuyorum, kimse de korkmasın. Bunlar bizi yıldıramazlar.”

“ERDOĞAN’IN ADAMLARI”

KRT‘ye de açıklama yapan Öztürk Yılmaz, “4 bıçak derin yarası var. Dikiş atıldı. Biraz kan kaybetmiştim. Korkmuyorum. Saldırıyı gerçekleştiren Erdoğan’ın adamlarıdır. Türkiye’yi karıştırmak isteyenlerin adamlarıdır. Bizim ofisimize herkes gelebilir. Bize daimi koruma vermediler. Korkan namerttir. Kurultay’da meydan okudum, ona bir cevap vermeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla” ifadelerini kullandı.

Bu haber en son değiştirildi 8 Aralık 2022 10:28 10:28

Reklam

Önceki Haberler

AYBÜ öğrencileri şenliğini aldı

Şenliğin iptal edilmek istenmesine karşı AYBÜ öğrencileri, topladıkları imzalarla rektörlük önünde eylem yapacaklardı. Eylem saatinden…

7 Mayıs 2024 21:58

Sinan Ateş cinayetine ilişkin iddianame kabul edildi

Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin hazırlanan iddianame Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.

7 Mayıs 2024 21:07

Kayseri’de kadın cinayeti: Babası tarafından katledildi!

Kayseri'de 4 gün önce babasının bıçakla yaraladığı genç kadın hastanede yaşamını yitirdi.

7 Mayıs 2024 20:55

Hazine borçlanmaya kaldığı yerden devam ediyor

Hazine, 2 ihalede yaklaşık 55 milyar lira borçlanmaya gitti.

7 Mayıs 2024 17:24

Arap Birliği: İsrail saldırıları son derece tehlikeli bölgesel sonuçlar doğurdu

Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt, BAE'de düzenlenen AIM Yatırım Zirvesi 2024'ün 13. oturumundan…

7 Mayıs 2024 15:01

İstanbul Tabip Odası’ndan Bakan Koca’ya çağrı: Sağlıkta şiddet vakaları artabilir

İstanbul Tabip Odası'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 10 dakika içinde 3-4 hastaya randevu verildiğini…

7 Mayıs 2024 14:57
Reklam