TKH'den İzmir'de 102.yıl buluşmasına çağrı

17 Eylül’de saat 19.30’da Alsancak’ta TKH İzmir İl binası önünde yapılacak olan buluşma çağrısında “Yağma yok, sosyalizm var” vurgusu yapıldı.

TKH'den İzmir'de 102.yıl buluşmasına çağrı

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) İzmir İl Örgütü, 10 Eylül 1920’de Mustafa Suphi ve yoldaşları tarafından kurulan Türkiye Komünist Partisi’nin (TKP) 102. yılı için 17 Eylül’de Alsancak’ta TKH İzmir İl binası önünde bir buluşma gerçekleştirecek.

102 yıl önce Bakü’de kurulan TKP’nin geleneğini geleceğe taşıma göreviyle mücadele eden TKH, “Türkiye’nin en köklü ve en genç partisi yoluna devam ediyor. Geleneğimiz geleceğimizdir!” diyerek Parti’nin 102. yılını selamladı.

17 Eylül’de saat 19.30’da Alsancak’ta TKH İzmir İl binası önünde yapılacak olan buluşma çağrısında “Yağma yok, sosyalizm var” vurgusu yapıldı. 10 Eylül 1920 tarihinden bugüne Türkiye’de komünistlerin mücadelesinin anlamı ve güncel görevlerin ele alınacağı çeşitli konuşmaların yanı sıra şiirler ve marşlarla birlikte coşkulu bir şekilde geçecek olan buluşmaya İzmir’deki tüm emekçi halk davet edilerek, Parti’nin 102. yılında mücadeleyi birlikte büyütelim çağrısında bulunuldu.