2 yıl boyunca camide, işyerinde, evde istismar!

Öncel "Raporla somutlanmış bir cinsel istismar vakasıyla karşı karşıyayız. 10 yaşındaki M.Y isimli çocuk fırında çalışır. 19 yaşındaki şahıs tarafından yaklaşık 2 yıl boyunca istismar edilir. Dönem dönem şüphelinin evinde, camide, işyerinde defalarca istismara uğradığını söylemiş." dedi.

2 yıl boyunca camide, işyerinde, evde istismar!

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Kırmızıpınar Mahallesi’nde 15 Ağustos akşamı meydana gelen olayda, iddiaya göre ilçede bir fırında çalışan F.K. isimli erkek, 10 yaşındaki çocuğu istismar etti. İstismara duyan çevredekiler, polis çağırarak F.K.’yi polise teslim etti. Emniyetteki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen F.K., tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Olayı takip eden Şanlıurfa Baro Başkanı Avukat Abdullah Öncel, Cumhuriyet’e konuştu. Mağdurun 2 yıldır cinsel istismara maruz kaldığı ortaya çıktı.

Av. Abdullah Öncel, “raporla somutlanmış bir cinsel istismar var” dedi ve tutanakta yer alan mağdurun ifadelerini şöyle açıkladı:

“Raporla somutlanmış bir cinsel istismar vakasıyla karşı karşıyayız. 10 yaşındaki M.Y isimli çocuk fırında çalışır. 19 yaşındaki şahıs tarafından yaklaşık 2 yıl boyunca istismar edilir. Dönem dönem şüphelinin evinde, camide, işyerinde defalarca istismara uğradığını söylemiş. Çocuk bunu aileye ifade etmekte çekingenlik gösteriyor. Daha sonra makatında sızı var dedikten sonra annesi babasını çağırıyor. Babası çocuğu doktora götürüyor ve raporda çocuğun uzun süredir cinsel istismara maruz kaldığı sabitleniyor. Bunun ardından şüpheli şahıs gözaltına alınıyor.”