Aracında ölü bulunan 'Maseratili' polisin eşi: İntihara sürükleyenler hesabını verecek

Lüks araç ve villalarıyla gündem olan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün eşi, "Bu adamı elbirliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek" dedi.

Aracında ölü bulunan 'Maseratili' polisin eşi: İntihara sürükleyenler hesabını verecek

İzmir-İstanbul Otoyolu’nda eşine ait Maserati otomobildeyken trafikte tartıştığı avukat Fatih Uzun’un bacağını kırmakla suçlanan ve dün kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül’ün cenazesi, Muğla’nın Ortaca ilçesinde toprağa verildi.

Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’nda otopsi işlemlerinin ardından yakınlarının aldığı Üçgül’ün cenazesi, Ortaca ilçesindeki Merkez Camisi’ne getirildi. Üçgül, burada kılınan öğle namazının ardından Ortaca’nın Gökbel Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi. Üçgül’ün yakınları, muhabirleri tehdit edip, cami bahçesinden iterek dışarı çıkardı.

Hüseyin Tayfun Üçgül’ün otopsisinde, merminin sol şakağından girdiği ve tabancanın sol elinde olduğunun belirlendiği bildirildi.

“İNTİHARA SÜRÜKLEYENLER HESABINI VERECEK”

Öte yandan, olayın ardından Hüseyin Tayfun Üçgül’ün eşi Özlem Üçgül, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Üçgül, açıklamasında şunlar kaydetti:

“Bu adamı elbirliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum, hâlâ asılsız haberler. Benim eşim onurlu, gururluydu; hazmedemedi atılan iftiraları. Ne geçti eline avukat; vurmadı bile sana. Nasıl bitirdiniz dağ gibi adamı.”