Destici: Milletimiz yetkiyi versin, idamı getireceğiz

Destici, "Bu milletimiz bize yetkiyi versin, Büyük Birlik Partisine anayasayı değiştirecek gücü versin, biz idamı getireceğiz." dedi.

Destici: Milletimiz yetkiyi versin, idamı getireceğiz

Çekmeköy Madenler Mahallesi’nde düzenlenen vatandaş buluşmasında konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 14 Mayıs’ta Türkiye’nin iki seçimi birlikte yaşayacağını söyledi. Destici, tarihi ve kritik bir seçime gittiklerini belirterek, “Bakın bu seçimde bir tarafta devletin varlığını, ülkesinin bütünlüğünü, milletinin istiklalini ve istikbalini önceleyerek, hiçbir pazarlık içerisinde bulunmadan bir araya gelmiş AK Parti, Büyük Birlik Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Yeniden Refah Partimizin oluşturduğu Cumhur İttifakı var. Bir tarafta da pazarlık masasında PKK ile işbirliğiyle kurulan Millet İttifakı var.” diye konuştu.

Başta kadınlara, çocuğa ve engelliye yönelik şiddeti lanetlediklerini ifade eden Destici şunları söyledi:

“Bu milletimiz bize yetkiyi versin, Büyük Birlik Partisine anayasayı değiştirecek gücü versin, biz idamı getireceğiz. O çocuğumuzun boynuna tuğlayı bağlayıp, kuyuya atan, kör kuyuya atan o cani sapığın, şerefsizin boynuna tuğlayı bağlayıp, taşı bağlayıp, biz de kuyuya atmazsak, aynı kuyuya atmazsak, namerdiz. İki kesim için idam cezasını istiyoruz ve getireceğiz. Biri bu kadınlarımızı, genç kızlarımızı, çocuklarımızı taciz ve tecavüzden sonra öldüren cani sapıklar için. İki bizzat kurşunu sıkarak, bombayı patlatarak askerimizi, polisimizi, güvenlik korucumuzu, öğretmenimizi, sivil vatandaşlarımızı kundaktaki bebeklerimizi, kadınlarımızı şehit eden hainler, katiller sürüsü teröristler için.”