TKH adayı, emektar komünist Maksut Kamitoğlu hayatını kaybetti

"Emek, bağımsızlık ve sosyalizm mücadelesinde yer alan, demokratik kitle örgütlerinde sorumluluk üstlenen Maksut Kamitoğlu, uzun yıllardan sonra tekrar partimiz saflarında mücadele etme kararlılığı göstermişti."

TKH adayı, emektar komünist Maksut Kamitoğlu hayatını kaybetti

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) Hatay Milletvekili adaylarından, emektar komünist Maksut Kamitoğlu geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Gençlik yıllarında İGD saflarında mücadele eden tarihsel TKP üyesi Maksut Kamitoğlu’nun hayatını kaybetmesine ilişkin TKH tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Parti dostumuz ve milletvekili adayımız Maksut Kamitoğlu’nu kaybettik!

Gençlik yıllarında İGD saflarında mücadele eden ve sorumluluk alan, tarihsel TKP üyesi Maksut Kamitoğlu’nu dün geçirdiği kalp krizi sonrasında kaybettik.

Emek, bağımsızlık ve sosyalizm mücadelesinde yer alan, demokratik kitle örgütlerinde sorumluluk üstlenen Maksut Kamitoğlu, uzun yıllardan sonra tekrar partimiz saflarında mücadele etme kararlılığı göstermişti.

Partimizin Hatay milletvekili adaylarından olan Kamitoğlu’nun cenazesi bugün saat 11:30’da memleketi Çaycuma da kaldırılacaktır.

Sevenlerine ve ailesine başsağlığı diler, uzun yıllar yürüttüğü sosyalizm mücadelesinin bayrağını yeniden yükselteceğimize bir kez daha söz veririz.”