Reklam
Kategoriler: Dış Açı

Ukrayna First Lady’sinin kurduğu vakıf yetim çocukları seks ticareti için kullanıyor iddiası

Reklam

Ukrayna’nın First Lady’si Olena Zelenska’nın kendi adıyla kurduğu vakfının eski bir çalışanı, Youtube’da bir video yayınlayarak, vakfın “Çocuk Seks Ticareti” yaptığı suçlamasında bulunup deliller göstererek araştırma yapılması ve çocukların kurtarılması çağrısında bulundu.

The DC Weekly’den  Jessica Devlin’in haberine göre yayınlanan videoda Vakfın çocukları seks ticareti için kullandığı suçlamasında bulunan adam, kimlik kartı göstererek vakıfta şoför olarak çalışmaya başladığını, görevinin ise yetim çocukları Ukrayna’dan daha güvenli olduğu iddia edilen yetimhanelere ve Fransa, Almanya, İngiltere gibi ülkelerdeki zengin ailelere götürmek olduğunu söylüyor. İşe başlarken kendisine çocuklarla iletişim kurmaması, çocuklara götürdüğü ev sahibi aileler hakkında soru sormaması gerektiği gibi tuhaf bulduğu maddeleri de olan bir sözleşmenin imzalatıldığını anlatıyor. Ancak Vakıf kayıt defterinde resmini ve ismini gösterdiği Dmytro adında bir çocuğu Avenue Foch’ta sözde koruyucu aileye teslim etmek için götürdüğünde kendilerini yaşlı, yarı çıplak bir adamın karşılaması, çocuğa göz kırparak elinden tutup içeri alması üzerine şüphelendiğini, başka bir çocuğu yetimhaneden koruyucu aileye götürürken çocukla konuşunca çocukların seks ticaretinde kullanıldığını anladığını ve istifa ettiğini belirtiyor.

YARDIM GECESİNE HİLLARY CLİNTON DA KATILMIŞ

Olena Zelenska’nın, Vakfı için 22 Eylül 2022’de New York City’deki Metropolitan Operasında düzenlediği yardım gecesine katılanlar arasında, hakkında pedofili milyarder Epstein’e ait adaya giden pedofilliler arasında olduğu iddia edilen Hillary Clinton da vardı. Zelenska o gece yaptığı konuşmada “… Çocukları yurt dışında geçici olarak kalmaları için yetimhanelerden tahliye ettik…” demişti.

KOCASI DA KARA PARA AKLIYOR

OCCRP (Organize Suçları ve Yolsuzlukları Bildirme Projesi) tarafından onaylanan, The Guardian , Financial Times , Le Soir, BBC, Time gibi büyük medya organlarında haberleştirilen Pandora belgelerine göre Zelenskiy, 2012 yılından itibaren kendi adına ve yakın çevresi adına kurmaya başladığı offshore şirketleri ağı aracılığı ile dünyanın birçok ülkesinde kara para aklama, sahtekârlık, hırsızlık ve dolandırıcılık suçu işledi.

Zelenskiy 2019 yılında kamuoyunun yolsuzluğa karşı öfkesi üzerinden propaganda yaparken kendisini destekleyen iş ortakları Boholiubov ve Kolomoisky, Privatbank adlı bankadan 5,5 milyar doları çalıp denizaşırı ülkelere aktarmakla suçlanıyordu. Kolomoisky aynı zamanda ABD Başkanı Biden’in oğlu Hunter Biden’ın 5 yıl çalıştığı Burisma’nın sahibi.

Reklam

Önceki Haberler

Zaharova’dan Kiev’e gözdağı: Hiçbir Zelenskiy formülü kurtuluş yolu olmayacak

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Kiev'in Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’in uluslararası kamuoyuna sunduğu sözde…

20 Mayıs 2024 19:44

İngiltere’den Julian Assange kararı

İngiltere'de Yüksek Mahkeme, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın, ABD'ye iade davasına karşı temyiz başvurusu yapabileceğine hükmetti.

20 Mayıs 2024 19:36

YRP’li belediye ‘örf ve adetlere uygun kullanılmıyor’ diyerek kamelyaları kaldırdı

31 Mart yerel seçimlerinde AKP’den Yeniden Refah Partisi’ne geçen Palu Belediyesi’nin yeni başkanı Muhammet Septioğlu,…

20 Mayıs 2024 19:28

Ayhan Bora Kaplan davası: Sanık avukatları gazetecileri hedef aldı

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 20'si tutuklu 61 kişi hakkında Ankara 32. Ağır Ceza…

20 Mayıs 2024 16:06

Erdoğan’dan Kobani Davası’na dair açıklama: Memnuniyet duyuyoruz

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kobani Davası hakkında yaptığı açıklamada mahkemenin verdiği karardan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

20 Mayıs 2024 16:01

Helikopter kazasında ölen Reisi’nin cenazesi Tebriz’e nakledildi

İran'da helikopter kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri kaza mahallinden alınarak Tebriz'e intikal ettirildi. İran Cumhurbaşkanı Reisi…

20 Mayıs 2024 15:56
Reklam