VİDEO | AKP'li Canikli depremzedenin tepkisine eline telefon alarak yanıt verdi!

Twitter'da Sinem Görücü isimli kullanıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda babasının AKP'li Nurettin Canikli'ye tepkisini paylaştı. "Nurettin Canikli geldi. Babam hüngür hüngür ağlıyor" ifadelerini yazan Görücü Canikli'ye ilişkin, "Olayın ciddiyetini görünce telefonla vinç aramaya başlamış o sırada" dedi.

VİDEO | AKP'li Canikli depremzedenin tepkisine eline telefon alarak yanıt verdi!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.8, Elbistan’da ise 7,6 şiddetinde meydana gelen depremler 10 ili vurdu. AFAD Başkanı Yunus Sezer’in gece saatlerinde yaptığı açıklamaya göre en az 2 bin 921 kişi hayatını kaybetti, 15 bin 834 kişi yaralandı.

Deprem bölgelerine 24 saat geçmesine rağmen kurtarma ekipleri gönderilmedi. Ciddi kayıpların ve yıkımların yaşandığı kentlerde halk soğuk hava koşullarında, ekipmansız olarak kendi imkanlarıyla arama kurtarma çalışmaları yürütmeye çalıştı.

Yardım için yetkililere seslenen bir yurttaşın da AKP Milletvekili Nurettin Canikli’ye tepki göstermesi sosyal medyada gündem oldu. Yurttaşın yardım feryadına Canikli eline telefonu alarak yanıt verdi.

Sosyal medyada Sinem Görücü isimli kullanıcı, hesabından yayınladığı videoda babasının Nurettin Canikli’ye tepkisini paylaştı. “Nurettin Canikli geldi. Babam hüngür hüngür ağlıyor” ifadelerini yazan Görücü, Canikli hakkında, “Olayın ciddiyetini görünce telefonla vinç aramaya başlamış o sırada” dedi.