Reklam
Kategoriler: Gündem

18 gün sonra cesedi bulunan Rojin’in babası konuştu: Birileri çocuğumun başına bir şey getirmiş olmalı

Reklam

Van’da 27 Eylül’de kaybolan ve Van Gölü kıyısında ölü bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in babası Nizamettin Kabaiş, “24 kilometre uzağa gece o çocuk tek başına gitmez. Çocuğumun başına birileri bir şey getirmiş mutlaka. Tek başına oraya gitmez. Bu vahşeti yapanları en yakın zamanda ortaya çıkarsınlar. Cezaları da idam olsun.” dedi.

T24’te yer alan habere göre Van’da kaybolduktan 18 gün sonra Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde ölü bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in babası Nizamettin Kabaiş konuştu.

Yurdun geç haber verdiğini dile getiren Nizamettin Kabaiş, “Rojin bir gece boyunca yurda gitmedi, öbür gün saat 12’ye çeyrek kala beni aradılar. Diyor ‘çocuğun gelmemiş’. Benim haberim nasıl olsun çocuğumun gelip gelmediğinden. Kenarda tel örgü yoktu, kamera yoktu, ışık yoktu. Çocuk demiş ki; ‘Gideceğim biraz çakıl taşı toplayacağım’” dedi.

“BU VAHŞETİ YAPANLARI ORTAYA ÇIKARSINLAR”

Baba Kabaiş, Rojin’in öldürüldüğü şüphesini vurgulayarak şu açıklamayı yaptı:

“Benim tahminim serseriler orada görmüşler, çocuğuma zarar vermişler. İnşallah bunu yapanları en yakın zamanda bulup en ağır ceza neyse onlara versinler. Hatta idam etsinler onları. Zararsız küçücük Rojin’den ne istediler. Rojin’in kime ne zararı vardı ki? Niye böyle yaptılar. 24 kilometre uzağa gece o çocuk tek başına gitmez. Ben orayı görmedim. Yurdun yanındaki göl derin değil. Eğer gitselerdi orada boğulma tehlikesi yoktu. 50 kilometre dalgıçlar ileri gidiyor, daha bir karıştı. Çocuğumun başına birileri bir şey getirmiş mutlaka. Tek başına oraya gitmez. Oradan suya girse de oraya kadar gitmez.

Bir vahşet vardır. Birileri mutlaka yapmış. Ben devletten bunu istiyorum. Bu vahşeti yapanları en yakın zamanda ortaya çıkarsınlar. Cezaları da idam olsun. Bir daha da Rojinler gitmesin. Acılara son verelim. Çocuklardan, kadınlardan ne istiyorlar?”

Reklam

Önceki Haberler

‘Yenidoğan çetesinin’ çalıştığı özel hastaneler ifşa oldu: Aralarında eski Bakanın hastanesi de var

İstanbul'da, 10 bebeğin ölümüne neden olan 'yenidoğan çetesinin' bebekleri anlaşmalı olarak sevk ettiği 19 özel…

18 Ekim 2024 12:30

Demir çelik fabrikasında patlama: Yaralı işçiler var!

Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bir fabrikada meydana gelen parlama sonucu 10 işçi hafif yaralandı.

18 Ekim 2024 12:25

Messi’nin oynadığı reklam filmi meclis gündeminde

Futbolcu Lionel Messi’nin, Ziraat Bankası'nın kartı olan Bankart’ın yeni reklam yüzü olarak seçilmesi Meclis gündemine…

18 Ekim 2024 12:19

Akit yazarı İBB konserleri üzerinden Gezi Direnişi’ni hedef aldı

Yandaş Akit yazarı Refik Tuzcuoğlu bugünkü yazısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin "kültür belediyeciliği" kapsamında düzenlediği halk…

18 Ekim 2024 12:00

Şenyaşar ailesi davasında tüm sanıklar tahliye edildi

AKP'li İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının 2018'de Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Şenyaşar ailesine yönelik gerçekleştirdiği…

18 Ekim 2024 11:55

Suriye’nin kuzeyinde cihatçılar birbirine girdi

İsrail’in genişleyen bölgesel saldırılarıyla birlikte Suriye’nin kuzeyi de hareketlendi. Muhalefet içindeki MOSSAD kontrolünde olan gruplar,…

18 Ekim 2024 11:49
Reklam