Reklam
Kategoriler: Gündem

AKP’li başkanın kardeşi villasına aldığı betonunun faturasını belediyeye kestirdi

Reklam

Ordu’nun Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi’nde 5885 ada 8 parselde bulunan 175 m2’lik arsa Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’ın itfaiye personeli olarak çalışan kardeşi Musa Türkcan tarafından satın alındı.

Resmi olarak kardeşi Musa Türkcan’a ait olan ancak Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’a ait olduğu iddia edilen arsaya daha sonra Musa Türkcan’ın müteahhitliğinde villa projesi başlandı.

İnşaata başlanan villanın 3 kat betonunun ise İsa Türkcan belediye başkanlığı yaptığı Ulubey Belediyesi’nin resmi araçlarıyla döküldüğü ortaya çıktı.

BirGün’de yer alan habere göre 52 ACE 389 plakalı Ulubey Belediyesi’nin kiralık olan beton mikserinin defalarca Altınordu ilçesinde bulunan M.T.’nin yapım aşamasındaki villasına gönderilerek beton döktüğü görülüyor.

2022’nin haziran-temmuz ve ağustos aylarında bir özel firmanın Ulubey Belediyesi adına kestiği irsaliye faturalarıyla birlikte İsa Türkcan’ın kardeşinin villasına beton döküldüğü anlar da kaydedildi.

Altınordu’daki villanın beton dökümünde Ulubey Belediyesi personeli çalıştırılırken 52 ACE 389 plakalı aracın ön camında ise Ulubey Belediyesi’nin logosu olan bir kart yer alıyor.

Söz konusu villa ise tamamlandıktan sonra bir emlak firması tarafından başka bir kişiye satıldı.
Konuya ilişkin Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan sorularımızı yanıtsız bırakırken villanın sahibi olan kardeşi Musa Türkcan “Benim haberim yok. Ben ustalara verdim ve onlar işin başındaydı. Ne yaptılar bilmiyorum” dedi.

İsa Türkcan, 2014 yerel seçimlerinde AKP Ulubey Belediye Başkanı olarak seçilmiş, 2019 yerel seçimlerinde AKP’den yeniden aday gösterilerek yeniden belediye başkanı olmuştu.

Reklam

Önceki Haberler

Fernas işçilerinin, Soma’da işverenle görüşmesi başladı

Manisa’nın Soma ilçesinde AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun sahibi olduğu Fernas Madencilik’te sendikaya üye…

18 Ekim 2024 18:41

İstanbul’daki 1 Mayıs davasında mütalaa açıklandı: 17 kişi hakkında hapis talebi

İstanbul'da 1 Mayıs'ta Saraçhane’den Taksim’e yürümek isterken gözaltına alınan 17 kişinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı.…

18 Ekim 2024 18:37

Torun Center, Şişli Belediyesi tarafından mühürlendi

İnşaatında 10 işçinin asansör düşmesi sonucu can verdiği İstanbul Mecidiyeköy’deki Torun Center, projeye aykırı yapılaşma…

18 Ekim 2024 18:25

‘Yenidoğan çetesi’ skandalı: Yurttaşlardan adı geçen özel hastanelere şikayet yağmış

Bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve…

18 Ekim 2024 17:42

CHP’li Öztürkmen: Erdoğan 2025 yılında günde en az 2 bin 727 asgari ücret harcayacak

CHP'li Hasan Öztürkmen, Erdoğan'ın 2025 yılı bütçesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Yıllık enflasyon beklentisinin iktidarın…

18 Ekim 2024 16:25

Erdoğan imzaladı: TSK’nın Lübnan’daki görev süresi uzatıldı

Türkiye'nin Lübnan'da konuşlu BM Geçici Görev Gücü'ne TSK unsurlarıyla verdiği desteğin süresinin 31 Ekim'den itibaren…

18 Ekim 2024 16:20
Reklam