AKP'li Gebze Belediyesi'nde hayvan katliamı

AKP’li Gebze Belediyesi’ne ait barınağın önünde bulunan çöp konteynerinde, katledilmiş onlarca köpek ve bulundu.

AKP'li Gebze Belediyesi'nde hayvan katliamı

AKP ve MHP oylarıyla Meclis’ten geçen katliam yasasının yürürlüğe girmesi sonrasında, sokak hayvanlarına yönelik katliam haberleri peş peşe geliyor. Son olarak  AKP’li Gebze Belediyesi’ne ait barınağın önünde bulunan çöp konteynerinde katledilmiş birçok kedi ve köpek bulundu.

Barınak önüne gelen hayvan hakları savunucuları, poşet içerisinde çöp konteynerine atılmış hayvanları buldu. Öldürülen hayvanların ‘hâlâ sıcak olduğunu belirten’ hayvan hakları savunucular, barınak yetkililerine tepki gösterdi.

CHP’Lİ VEKİLDEN TEPKİ: KIZLARIMIZI, ÇOCUKLARIMIZI, GENÇLERİMİZİ YOK EDEN ŞİDDET AYNI ŞİDDET

CHP, İstanbul milletvekili Nimet Özdemir de barınak önüne giderek, katliama tepki gösterdi. Özdemir, Barınak önünden yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Gebze Belediyesi’nin Hayvan Barınağı önündeyiz. Tüm şiddet birbiri ile bağlantılı!. Kızlarımızı, Çocuklarımızı, Gençlerimizi yok eden şiddet aynı şiddet! Siz kötülüğe alan açarsanız, o her yere yayılır! Bu “Katliam Yasası”, ülkede artan şiddetin ana sorumlusudur! Bu vahşetin sorumluları kadar, görüp de ses çıkartmayanlar, duyup da konuşmayanlar da suçlu!. Cehenneme o hayvanlar gitmeyecek!. Bu katliamları yapanlar gidecek! Ve kapıda, onları bu masum hayvanlar bekleyecekler”

AKP’li Gebze Belediyesi’nde hayvan katliamı: Katledilmiş onlarca köpek ve kedi, çöp poşetlerinde bulundu.

AKP'li Gebze Belediyesi'nde hayvan katliamı