Devlet hastanesinde AKP propagandası

SES Bitlis Şubesi yaptığı açıklamada, “Kamu hastanelerini siyasi partilerinin arka bahçesi olarak gören kayırmacılıkla, torpille yolsuzlukla, koltukçulukla adeta ahtapot gibi kuşatan tüm siyasetçiler bilmelidir ki; Sağlık emekçileri işyerlerinde alın teri olan emeklerinden taleplerinden ve duruşlarından asla vazgeçmeyecektir” dedi.

Devlet hastanesinde AKP propagandası

Tatvan Devlet Hastanesi’nde AKP aday tanıtım toplantısı ve mitingi yapıldığı ortaya çıktı.

Konuya ilişkin SES Bitlis Şubesi yaptığı açıklamada, “Kamu hastanelerini siyasi partilerinin arka bahçesi olarak gören kayırmacılıkla, torpille yolsuzlukla, koltukçulukla adeta ahtapot gibi kuşatan tüm siyasetçiler bilmelidir ki; Sağlık emekçileri işyerlerinde alın teri olan emeklerinden taleplerinden ve duruşlarından asla vazgeçmeyecektir” dedi.

SES’ten yapılan açıklama bu şekilde:

29 Şubat Perşembe Günü Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi’nde tüm çalışanlara idare tarafından gönderilen mesajla ‘’Herkese kolay gelsin. Saat 14:50 ‘de servislerde birer nöbetçi kalacak şekilde sorumlu arkadaşlar, diğer çalışanlar ve stajyerlerle birlikte tüm personel arkadaşlarımız yemekhanede olsun ‘’ şeklinde mesaj atılmıştır.

Konusu ve amacı belli olmayan ve içeriği gizli tutulan bu çağrı mesajından sonra yemekhaneye giden sağlık emekçileri AKP Bitlis belediye başkan adayları tanıtım toplantısı veya mitingi olduğunu fark etmişlerdir.