Hüseyin Aygün, Dersim Belediye Başkan Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı

Dersim Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aygün, resmi olarak aday başvurusunda bulundu. Yapılan başvuru sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aygün, "gençlere ve dinleyenlere sesleniyorum onlar hiçbir zaman peşinizi bırakmazlar, adalet demokrasi ve eşitlik için savaştığınız sürece sizde hiçbir zaman onların peşini bırakmayın. Kavganızı sürdürün." dedi.

Hüseyin Aygün, Dersim Belediye Başkan Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı

Tunceli Belediye Başkanlığı için bağımsız adaylığını açıklayan Hüseyin Aygün, bugün resmi olarak adaylık başvurusunu yaptı.

Başvurusunun ardından yaptığı açıklamada Aygün “bağımsız aday olmak için başvurumu yaptım. Aynı anda Yasin Elkadi’ye yönelik 8 yıl evvel yaptığım bir paylaşım nedeniyle Tunceli 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılandım” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Aygün “Yanımdaki gençlere ve dinleyenlere sesleniyorum onlar hiçbir zaman peşinizi bırakmazlar adalet demokrasi ve eşitlik için savaştığınız sürece sizde hiçbir zaman onların peşini bırakmayın” dedi.

“KAVGANIZI SÜRDÜRÜN”

Hüseyin Aygün’ün açıklaması şu şekilde: 

“Bugün Dersim Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olmak için başvurumu yaptım. Aynı anda Yasin Elkadi’ye yönelik 8 yıl evvel yaptığım bir paylaşım nedeniyle Tunceli 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılandım. Yanımdaki gençlere ve dinleyenlere sesleniyorum onlar hiçbir zaman peşinizi bırakmazlar, adalet demokrasi ve eşitlik için savaştığınız sürece sizde hiçbir zaman onların peşini bırakmayın. Kavganızı sürdürün.”