Lise öğrencileri okul idaresi tarafından teravih namazına götürüldü

Bursa'da bir lisenin öğrencileri okul idaresi tarafından teravih namazına götürüldü. Eğitim İş Bursa Şubesi, öğretmen ve okul idaresinin görevlerini kötüye kullandıklarını belirterek İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulundu.

Lise öğrencileri okul idaresi tarafından teravih namazına götürüldü

Gemlik Atatepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 10 Mart Pazar günü öğrenciler, okul idaresi tarafından ilk teravih namazını kılmaya davet edildi. Eğitim İş Bursa Şubesi, okul idaresi ve programı düzenleyen öğretmenler hakkında soruşturma yapılması ve programların durdurulması talebiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuruda bulundu.

Konu hakkında yazılı açıklamada bulunan Eğitim İş Bursa Şube Başkanı Yeliz Toy, okul idaresinin okul öğrencilerini yılın ilk teravih namazını birlikte kılmaya ve ikramlar eşliğinde “sohbet” etmeye davet ettiğini duyurdu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eğitim İş Bursa Şubesi, okul idaresi ve programı düzenleyen öğretmenler hakkında gerekli idari soruşturmanın yapılması, ilgili programların derhal durdurulması için gerekli tedbirlerin alınması ve soruşturma sonucunda eylemlerine uyan idari ceza ile cezalandırılması için Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulundu.