TKH: Gülen öldü, ancak fikirleri iktidarda

TKH'den yapılan açıklamada "Biliyoruz ki Gülen ölmüştür, ancak fikirleri iktidardadır. Ülkemizin kurtuluşu sermayeye, emperyalizme ve gericiliğe karşı verilecek yeni bir Cumhuriyet mücadelesiyle sağlanacaktır" denildi.

TKH: Gülen öldü, ancak fikirleri iktidarda

TKH’den Fetullah Gülen hakkında yaptığı açıklamada “Fethullah Gülen, yaptıklarının hesabını vermeden ölmüştür. Ama tarih onu işbirlikçi, gerici ve darbeci olarak yazacaktır” denildi.

NATO’nun gladio örgütlenmesinin bir parçası olarak kullanılan, beslenen, büyütülen bu hareket, Cumhuriyet’i yıkmak üzere AKP ile ortaklık kurmuş, 22 yıldır yaşadığımız bu istibdat rejiminin kurucu ortağı olmuştur denilen açıklamada “biliyoruz ki Gülen ölmüştür, ancak fikirleri iktidardadır” ifadeleri kullanıldı.

TKH’den yapılan açıklama şu şekilde:

15 Temmuz Amerikancı kanlı İslamcı darbenin aktörü Fethullah Gülen, yaptıklarının hesabını vermeden ölmüştür. Ama tarih onu işbirlikçi, gerici ve darbeci olarak yazacaktır.

Komünizmle Mücadele Dernekleri kuruculuğundan 15 Temmuz kanlı darbenin aktörlüğüne uzanan; sola, sosyalizme, devrimcilere ve emekçilere karşı NATO’nun gladio örgütlenmesinin bir parçası olarak kullanılan, beslenen, büyütülen bu hareket, Cumhuriyet’i yıkmak üzere AKP ile ortaklık kurmuş, 22 yıldır yaşadığımız bu istibdat rejiminin kurucu ortağı olmuştur

Biliyoruz ki Gülen ölmüştür, ancak fikirleri iktidardadır. Ülkemizin kurtuluşu sermayeye, emperyalizme ve gericiliğe karşı verilecek yeni bir Cumhuriyet mücadelesiyle sağlanacaktır.