TKH, İstanbul adaylarını açıklıyor

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) 31 Mart yerel seçimlerinde yer alacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını bu Cumartesi Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde gerçekleştireceği etkinlikle açıklayacak.

TKH, İstanbul adaylarını açıklıyor

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerinde göstereceği İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul’un ilçe adaylarını bu Cumartesi akşamı gerçekleştireceği etkinlikle açıklayacak.

TKH’den yapılan açıkalamada “Tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul’da da “kırk satır mı kırk katır mı” şeklinde geçen düzenin seçim siyasetiyle oyalanmaya hayır diyoruz. İstanbul’da inşaat patronları ve temsilcileri arasında tercih yapmaya mahkûm değilsiniz!” ifadeleri kullanıldı.

Yapılacak etkinlikte aynı zamanda “Toplumcu Yerel Yönetimler Bildirgesi” paylaşılacak.

TKH’den yapılan açıklama şu şekilde:

Türkiye Komünist Hareketi önümüzdeki Cumartesi akşamı yapacağı etkinlik ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve İstanbul’un ilçelerinde gösterdiği adaylarını tanıtacaktır.

Etkinlikle aynı zamanda TKH’nin hazırladığı ve seçim sürecinde kullanacağı “Toplumcu Yerel Yönetimler Bildirgesi” kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Seçimlerde emeği, laikliği, kamuculuğu ve sosyalizmi temsil eden Partimiz Türkiye Komünist Hareketi, daha önce ilan ettiği üzere bütün illerde seçimlere kendi adayları ve logosuyla katılacaktır. TKH, İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Sultangazi, Bağcılar, Sultanbeyli ve Ümraniye İlçe Belediye Başkanlıkları ile İstanbul’un tüm ilçelerinde belediye meclis seçimlerinde adaylarıyla yer alacaktır.

Önümüzdeki yerel seçimlerde başta emekçi halkımız olmak üzere ülkenin bütün ilericilerine, cumhuriyetçilerine ve yurtseverlerine; işçilere, kadınlara, gençlere ve emeklilere sesleniyoruz:

Sağcılığa, yalana, talana, ranta ve gericiliğe mahkûm değilsin!

Tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul’da da “kırk satır mı kırk katır mı” şeklinde geçen düzenin seçim siyasetiyle oyalanmaya hayır diyoruz. İstanbul’da inşaat patronları ve temsilcileri arasında tercih yapmaya mahkûm değilsiniz!

Bu düzen değişmeden kurtuluş mümkün değildir. Ülkemizin aydınlık yarınlarına dönük umudunu toprağa gömenlere, vasatlığa, sağcılığa ve sol gösterip sağ vuranlara hayır diyoruz. Bu ülkenin sosyalistleri var!

Umudumuz var, sözümüz var!

Sözümüz laiklik, emek, bağımsızlık ve sosyalizmdir!

TKH İstanbul aday tanıtım toplantısı:

17 Şubat 2024 Cumartesi

Kadıköy Evlendirme Dairesi Büyük Salon

Saat : 19:00