TKH MK Üyesi Kurtuluş Kılçer: Riyad'da Türkiye'nin ulusal onuru çiğnetildi

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Süper Kupa krizini değerlendiren Kılçer, Türkiye'nin ulusal onurunun çiğnetildiğini vurgulayarak, AKP iktidarının, TFF'nin, kulüplerin ve sistemin kendisinin sorumlu olduğunu belirtti.

TKH MK Üyesi Kurtuluş Kılçer: Riyad'da Türkiye'nin ulusal onuru çiğnetildi

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) Merkez Komite Üyesi Kurtuluş Kılçer Yurtsever TV’de yayınlanan Sol Şerit programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Süper Kupa krizini değerlendiren Kılçer, Türkiye’nin ulusal onurunun çiğnetildiğini vurgulayarak, AKP iktidarının, TFF’nin, kulüplerin ve sistemin kendisinin sorumlu olduğunu belirtti.

Programda hilafet bayrağı gündemini de değerlendiren Kılçer, mitinglerde açılan Tevhid bayrağının dini değil siyasi bir simge olduğunu belirterek, laiklik mücadelesinin yükseltilemesi gerektiğini vurguladı.

AKP’nin ve siyasal İslamcılar’ın Filistin konusundaki tutumlarına da değinen Kılçer, Büyük Ortadoğu Projesi Eş Başkanı olmakla övünenlerin ve İsrail ile ticari ilişkileri kesemeyenlerin Filistin konusunda timsah gözyaşı döktüklerini belirtti.

Yayının tamamını izlemek için: