TKH’den Sultangazi’de halk buluşması: Yalana, talana, ranta mahkum değiliz!

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) Sultangazi'de TKH Genel Başkanı Aysel Tekerek ve Sultangazi Belediye Başkan adayı Evrim Saldıran'ın katıldığı bir etkinlik düzenledi.

TKH’den Sultangazi’de halk buluşması: Yalana, talana, ranta mahkum değiliz!

Türkiye Komünist Hareketi (TKH), İstanbul’un Sultangazi ilçesinde yerel seçimlere yönelik bir etkinlik düzenledi. Genel Başkan Aysel Tekerek ve Sultangazi Belediye Başkan adayı Evrim Saldıran’ın katıldığı etkinlikte, TKH’nin Gazi Mahallesi Temsilciliği’nde saat 15.00’te gerçekleşen toplantıya emekçiler ve gençler yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıda söz alan TKH Genel Başkanı Aysel Tekerek, yerel seçimlerde yapılacak tercihin Türkiye’nin siyasal durumunda bağımsız olamayacağına dikkat çekerek “yalana, talana, ranta ve sağcılığa mahkum değiliz.” dedi. Tekerek, hangi adaya oy verilmesi gerektiğinden önce, hangi adaya oy verilmemesi gerektiğinin düşünülmesi gerektiğini vurguladı.

Sultangazi Belediye Başkanı Adayı Evrim Saldıran ise konuşmasında, “Sultangazi’de sosyalizm mücadelesinin atölyelere, fabrikalara, okullara, gecekondulara ulaşması gerektiğini” belirtirken, solun düzen siyasetinin ayrımlarını ortaya koydu.

Toplantı, emekçilerin TKH’yi daha yakından tanımaya yönelik sorularıyla son buldu.