Reklam
Kategoriler: Gündem

TÜGVA yöneticisi kaçakçılıktan gözaltına alındı

Reklam

AKP’li Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kurduğu Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Ordu kurucu İl Temsilcisi Ahmet Güler, evine düzenlenen kaçakçılık operasyonunda gözaltına alındı.

Cumhuriyet’ten Aytunç Ürkmez’in haberine göre Güler’in evinde kaçak 178 elektronik sigara ve 50 kutu sarılmış makron bulundu.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü önceki gün Ordu’nun Altınordu, Perşembe ve Ünye ilçelerinde 12 şüpheliye yönelik 20 adreste arama ve yakalamaya yönelik operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında piyasa değeri 15 milyon TL olan; 5 milyon 949 bin 960 adet boş makaron, 103 bin 930 adet içi dolu makaron, 2 bin 640 kilogram kıyılmış tütün, 5 bin 286 adet kesilmiş bandrol, 227 adet elektronik sigara, 128 adet puro, 109 adet nargile kömürü ile 1 adet sigara sarma makinesi ele geçirildi. Emniyet 12 şüpheli hakkında adli soruşturma başlatıldığını da bildirdi.

KAÇAK ELEKTRONİK VE SARMA SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Söz konusu 12 şüphelinin arasında AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kurduğu Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Ordu kurucu İl Temsilcisi Ahmet Güler de bulunuyor.

Mevcut Ordu İl Temsilcisi Av. Ömer Faruk Yücedağ’ın da Güler’in evine düzenlenen operasyonda avukatı olarak katıldığı ileri sürüldü.

Reklam

Önceki Haberler

Beko Polonya’daki üretimi durdurdu

Beko Europe'un Polonya'daki iki fabrikasında üretimi durdurma kararının ardından işçiler, Türkiye'nin Varşova'daki Büyükelçiliği önünde eylem…

29 Eylül 2024 00:25

Baykar, İsrail ordusunun silah şirketiyle birlikte Azerbaycan’da düzenlenen askeri fuara sponsor oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne SİHA ve İHA satan Baykar, İsrail ordusunun savaş uçaklarını üreten IAI şirketi…

28 Eylül 2024 23:55

ABD Savunma Bakanı Austin, Beyrut saldırılarının ardından İsrail’e desteğini açıkladı

Açıklamada, "Austin, önceki gün Lübnan'daki olaylarla ilgili olarak Gallant ile iki kez görüştü. Bakan, İsrail'in…

28 Eylül 2024 21:21

TKH: İşgalci İsrail tüm bölgeyi savaşa sürükleyecek bir vahşeti sürdürüyor

TKH tarafından yapılan açıklamada "Halkımızın Nasrallah’ın ölümüne sevinen Siyonist İslamcıları ve cihatçı teröristleri hep hatırlaması…

28 Eylül 2024 20:06

İsrail ordusu bir Hizbullah komutanının daha öldürüldüğünü duyurdu

İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada, “Yasin, kuzey sınırında ve İsrail topraklarının derinliklerinde sivil ve askeri…

28 Eylül 2024 20:01
Reklam