Reklam
Kategoriler: Diğer

Dünün önemli haber başlıkları

Reklam

Can Dündar:

MİT tırlarını soruşturması kapsamında Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Manifesto

Rusya:

Rus Kommersant gazetesi, Kremlin’e yakın bir kaynağın haberine dayandırarak verdiği haberde, Aralık ayında St. Petersburg’da yapılması planlanan Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi’nin (ÜDİK) toplantısını Moskova’nın iptal etme kararı aldığını belirtti.

Manifesto

Erdoğan:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Şimdiye kadar, Türkiye’den üst siyasi düzeyde özür, kayıpları telafi etme teklifi ve suçluları cezalandırma sözü duymadık” demişti. Putin’e yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, “Rusya’dan özür dilemeyeceğiz” dedi.

CNN TÜRK

TÜBİTAK:

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından, yerlilik ve kültürel uyum diye açıklanan iki kritere uymayan kitaplar için anında piyasadan toplatma kararı veriliyor. Yapılan incelemelerden geçemeyen kitaplar ise imha ediliyor.

Manifesto

Adalet:

Adalet Bakanlığı, henüz soruşturulan işkence şikayetinde bulunan avukat hakkında “gerçekte işlenmediğini bildiği halde işkence iddiasını kamuoyuna açıkladığı gerekçesiyle” soruşturma izni verdi

Radikal

Anonymous:

Küresel hacker grubu Anonymous, Paris saldırılarının ardından IŞİD’e karşı başlattığı savaşta ele geçirdiği IŞİD’e ait sitelerden birine depresyon ve ereksiyon bozukluğu tedavisinde kullanılan ilaçların reklamlarıyla doldurdu.

Radikal

Utku Kalı:

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 53 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırıların ardından Jandarma’nın saldırıdan haberdar olduğunu gösteren bir gizli belgeyi sızdırmakla suçlanarak hakkında dava açılan Utku Kalı’nın tutuksuz yargılandığı Amasya Ağır Ceza Mahkemesi’nde savcı mütalaasında beraat istedi.

Aleviler:

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi TBMM’ye verdiği soru önergesinde, Yozgat ile Sivas illeri sınırında bulunan Akdağmadeni ve Şarkışla ilçelerine bağlı Alevi yurttaşların ağırlıklı olarak yaşadığı köylerde cübbeli sarıklı kişilerin tehditler savurduğunu gündeme getirdi.

Manifesto

Bu haber en son değiştirildi 27 Kasım 2015 11:14 11:14

Reklam

Önceki Haberler

AKP’li vekilden boğazda kaçak villa

AKP'li vekil Ayhan Gider’in Çanakkale Boğazı’nı gören villasının kaçak olduğu ortaya çıktı. Gider yaptığı açıklamada,…

29 Nisan 2024 09:20

AKP kulislerinde seçimin faturası kesilecek iddiası

Yarın gerçekleşecek olan seçim sonuçlarının değerlendirileceği AKP MYK'de, bazı isimlerin görevden alınacağı iddia edildi. Kulislere…

29 Nisan 2024 09:15

Mehmet Uçum’dan yeni anayasa mesajı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, yeni anayasa ile ilgili paylaşım yaptı. Van'daki irade gaspıyla ilgili paylaştığı…

29 Nisan 2024 09:00

Tepkilerin odağındaki MEB yeni müfredatı savunmak için herkesi desteğe çağırdı

MEB, tartışmalı içeriği itibarıyla kamuoyunda tepki çeken müfredat değişikliği için 'Karşı kampanya' başlattı. İl ve…

29 Nisan 2024 08:30

İzmir Tabip Odası’nın yeni yönetimi belli oldu

İzmir Tabip Odası, iki gün süren olağan genel kurun ardından yeni yönetimini belirledi. Tabip Odası…

28 Nisan 2024 23:49

Özgür Özel’in 1 Mayıs kefaleti…

Biri büyük kalabalıklardan korkuyor; diğeri soldan, sosyalist düşünceden, emekçilerin eşitlik mücadelesinden, kendisinin de eleştirilmesinden korkuyor.…

28 Nisan 2024 14:03
Reklam