Dünün önemli haber başlıkları

Manifesto Haber Merkezi tarafından hazırlanan, günün ilgi çekici haberlerinin ve gündemde kalan başlıklarının derlendiği özet haber bülteni

Dünün önemli haber başlıkları

Beyazıt:

İstanbul Üniversitesi öğrencilerine yönelik gerici provokasyon bugün de devam etti. Gericiler, geçtiğimiz hafta İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’ne düzenledikleri saldırının ardından, bugün de Beyazıt Meydanı’nda toplandı.

Manifesto 

Rusya:

Rusya bugünkü BM Güvenlik Konseyi toplantısında Türkiye ile yaşanan uçak krizini ve Türkiye askerlerinin Musul’a gitmesine ilişkin gelişmeleri gündeme getirmeyi planlıyor

Manifesto 

Kanser:

Bilim insanları gen terapisini kullanarak agresif bir meme kanseri türü olan farelerde tümörü küçültmeyi başardılar.

Manifesto

Halit Çelenk:

2016 yılında verilecek Halit Çelenk Hukuk Ödülleri’nin duyurusu yapıldı. Geçtiğimiz yıl dağıtılmaya başlanan Ödüller 2016 yılında ikinci kez verilmiş olacak.

Manifesto

Portekiz:

Halkın umutları açısından Costa’nın da Çipras gibi kemer sıkma politikalarını dayatan sermaye ve emperyalizme kolay teslim olup olmayacağını ise göreceğiz.

Manifesto 

Paris:

Paris’te Bataclan konser salonuna 13 Kasım’da yapılan saldırı sırasında sahnede olan Amerikan rock müzik grubu Eagles of Death Metal, saldırılardan sonra ilk kez Paris’e geldi; U2 ile sahneye çıktı.

Manifesto