VİDEO | AKP'nin uykucu şarkıcısı konuştu: Neşet Ertaş "ozanlık" kelimesiyle örtüşmüyor

AKP'nin şarkıcısı Uğur Işılak, haddini aşarak gündem olmak için "Bozkırın Tezenesi" Neşet Ertaş'a saldırdı.

VİDEO | AKP'nin uykucu şarkıcısı konuştu: Neşet Ertaş

AKP’nin şarkıcısı Uğur Işılak, haddini aşarak gündem olmak için “Bozkırın Tezenesi” Neşet Ertaş’a saldırdı.

Geçtiğimiz Nisan ayında “Bundan 10 yıl evvel bu kadar hakaret küfür yoktu. Malum gazetelerin bir yazarı koskoca Cumhurbaşkanı’na ‘Tayyip’ diyor. Böyle terbiyesizlik olabilir mi” diyerek gündem yaratma çabasından olan Uğur Işılak, şimdi de Neşet Ertaş’a dil uzattı.

“Neşet Ertaş sadece türkü okuyan bir adamdı. Türkiye’nin etlisine sütlüsüne karışmazdı. Sadece mahalli manada türkü söyleyen bir adam olduğu için tam olarak ozanlık kelimesiyle örtüşmüyor Neşet Ertaş” diyen Işılak, ozan olunabilmesi için daha protest, daha bilge olunması gerektiğini ileri sürdü.

Kazak halk ozanı Arslanbek Sultanbekov’un “Dombra” türküsünü izinsiz kullanarak AKP’ye seçim şarkısı yapan Işılak’ın “devlet meseleleri” ile ilgisi ise biliniyor.

https://youtu.be/uLGKRluUmME

Meclis’in uykucu vekiliydi

Işılak, Haziran seçimlerinden sonra “Meclise uyumaya gitmiyorum, belli hayallerle gidiyorum” dedikten sonra Genel Kurul Salonu’nda uyuyan görüntüleriyle de gündeme gelmişti.

Bu görüntülerin üzerine “Vatanseverin uykusu, hainin uyanıklığından evladır.” diye kendini savunan Işılak’ın yeni gündem yaratma hamleleri ise merak konusu.

uğur-ışılak-uyuma