Anadolu Ajansı'ndan katliamla dalga geçen muhabiri için açıklama

Anadolu Ajansı, Fransa'daki katliamın ardından dalga geçen paylaşım yapan muhabiri için açıklama yaptı.

Anadolu Ajansı'ndan katliamla dalga geçen muhabiri için açıklama

Anadolu Ajansı, Fransa’nın Nice kentinde yaşanan katliamla ilgili dalga geçen tweet atan muhabiri Ali Kahrıman’ı kovduğunu açıkladı.

AA muhabiri Ali Kahrıman, Fransa’nın Nice kentinde en az 84 kişinin yaşamını yitirdiği katliamla ilgili “Fransaki saldırıda halkın arasına dalan kamyonun freni patlamıştır. Terör değildir..” şeklinde tweet atmış ve cümlesinin sonunda kahkaha emojisi koymuştu.

kahrıman

AA’nın açıklaması şöyle:

TFF’den de kovuldu

Aynı zamanda 27495 TFF lisans numarasıyla Bursa ili hakemi olarak görev yapan Ali Kahrıman’ın TFF ile irtibatının da kesileceği açıklandı.

Federasyon kayıtlarına göre Kahrıman bugüne dek 39 maçta görev yaptı ve bu maçların 14’ünde orta hakem olarak yer aldı. 2012 yılından beri TFF hakemliği yapan Kahrıman, son olarak bu yıl 24 Nisan günü Bursa Nilüferspor’la Kocaeli Birlik Spor arasında oynanan Coca Cola Bölgesel Gelişim U17 Ligi karşılaşmasında dördüncü hakem olarak görev yapmıştı.

Konuyla ilgili olarak Goal Türkiye‘ye konuşan TFF yetkilileri, gerekli işlemlerin başlatıldığını vurguladı. Yetkililer, “Geçmişte de benzer olaylar yaşandı. Hepsi disiplin cezası aldı ve bir daha hakemlik yapamadı. Bu da öyle olacak.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Kahrıman’ın büyük tepki alan sosyal medya paylaşımı konusunda henüz bir açıklama yapmadı.