Bir 15 Temmuz iddiası daha: Türkiye toprakları iki devlete verilecekti!

Zeybekci,15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili olarak Türkiye topraklarının iki devlete verilmesinin hesapları yapıldığını belirterek, “Bu işgal girişiminin sonunda hedeflenen şey Ermenistan ve Kürdistan'dı" dedi.

Bir 15 Temmuz iddiası daha: Türkiye toprakları iki devlete verilecekti!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili olarak Türkiye topraklarının iki devlete verilmesinin hesapları yapıldığını belirterek, “Bu işgal girişiminin sonunda hedeflenen şey Ermenistan ve Kürdistan’dı” dedi.

Zeybekci, Denizli’de katıldığı bir toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Zeybekçi, ‘FETÖ’nün darbe girişimi ile Moody’s’in Türkiye hakkında verdiği kredi notu konusunda açıklamalarda bulundu.

“Suçlu anam, babam, çocuğum olsa dahi hesap verecek”

15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili suçlunun fark etmeksizin cezasını çekeceğini belirten Zeybekci, “Bunların içinde, hemen hemen birçoğunu tanıyoruz. Buradaki arkadaşlarımız tanıyor, birçoğunu da ben tanıyorum. Arkadaşımızla zamanında Denizlimize hizmet etmiş olan veyahut Denizlimizin bir şekilde bazı yerlerinde sanayici olan, işadamı olan veyahut öğretim görevlisi veyahut başka görevlerde yer almış olan insanlardır. Suçluysa cezalarını çekecekler. Anam dahi olsa, babam dahi olsa, çocuğum dahi olsa, suçluysa bu millete hesabını verecek, cezasını çekecek. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.

“Türkiye toprakları iki devlete verilecekti”

15 Temmuz darbe girişimiyle Türkiye topraklarının iki devlete verilmesinin hesaplarının yapıldığını aktaran Zeybekci, “Bu işgal girişiminin sonunda hedeflenen şey Ermenistan ve Kürdistan’dı. Türkiye’nin bundan yüz yıl öncesinde çizilen o haritasındaki bu ihanet çetesi bu ruhunu ve vicdanını satmış olan hain ve onun kullandığı maşaların sebep olacağı sonuç Türkiye’nin bölünmesine kadar gidecek olan bir süreçti. Kardeş kavgasıydı, iç savaştı. Bunların sonucu olarak da şu anda Irak’ta ne oluyorsa, Suriye’de ne oldurulmaya çalışılıyorsa Türkiye’de aynı operasyona tabi edilecekti ve bunun için de hedeflenen buydu.” açıklamasını yaptı.