Reklam
Kategoriler: Dış Açı

Bulgaristan krizinde Bilal’in de adı var

Reklam

Türkiye Bulgaristan arasında Burgaz Başkonsolosluğu ataşesi Uğur Emiroğlu’nun istenmeyen adam ilan edilmesi ile ortaya çıkan krizde, Bulgaristan medyası tarafından yeni bir iddia ortaya atıldı.

Bulgaristan medyasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Genel Başkanı Lütfi Mestan’ın yeni parti kurması için 20 milyon dolar verdiği haberlerinden sonra bu kez Bilal Erdoğan’ın adı geçtiği bir gelişmeyi sayfalarına taşıdı.

Gazeteport’un haberine göre, Bulgaristan’da haftalık yayınlanan ve internet sitesi bulunmayan Yukehg Gazetesi “Skandal.. Türkiye’den 1 Milyon Dolar ” başlığıyla verdiği haberde Bilal Erdoğan’ın Ankara’da HÖH eski Genel Başkanı Lütfi Mestan ile bir araya geldiğini yazdı.

” Gazete haberinde Bilal Erdoğan – Lütfi Mestan buluşmasında her ay 1 milyon dolar para desteği sözü verildiğini ve bu paranın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı örtülü ödeneğinden karşılama garantisi aldığını ileri sürdü.

Yukehg Gazetesi ayrıca Lütfi Mestan’ın kuracağı DOST partisine seçimlerde Türkiye’den 50 bin oyun sözü verildiğini de ekledi. Para transferinde Türkiye’nin Sofya Büyükelçisi Süleyman Gökçe’nin aracılık ettiği de gazetenin iddiaları arasında.

Gazete haberinde Bilal Erdoğan’dan bahsederken “Bilal Erdoğan’ın adı son olarak IŞİD petrolü ticaretinde geçmişti” dedi.

Bu haber en son değiştirildi 24 Şubat 2016 17:15 17:15

Reklam

Önceki Haberler

İspanya’da 50 üniversite İsrail ile ilişkilerini kesti

İspanya'da bulunan 50 üniversite öğrencilerin eylemleri sonrası İsrail ile ilişkilerini kestiğini duyurdu

10 Mayıs 2024 15:42

Erdoğan’dan ’emniyet operasyonu’ sonrası ilk açıklama

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen operasyon sonrası ''Ülkenin selameti yerine belli zümrenin…

10 Mayıs 2024 15:36

Liberallerin umudu duvara tosladı: Maaşlar eridi, sendikalar greve çıkıyor

Arjantin'de sendikalar aşırı sağcı başkan Milei'ye karşı birkez daha greve çıktı.

10 Mayıs 2024 14:05

Sabah Haber Koordinatörü’nden ‘Emniyet’ iddiası: Erdoğan’a kumpas kuruluyor

Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevlerinden uzaklaştırılan üst düzey isimlerin…

10 Mayıs 2024 13:58

Bursa’da öğretmenler ‘eğitimde şiddete dur’ demek için iş bıraktı

Bursa'da öğretmenler eğitimde şiddeti protesto etmek için iş bıraktı.

10 Mayıs 2024 13:52

İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası: Ücret gaspına geçit yok

İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası'na üye işçiler Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ deprem konutları şantiyesinde ücret gasplarına…

10 Mayıs 2024 13:42
Reklam