Cinsel saldırıya uğradı, hastane önüne bırakıldı: Baygın halde bulunan kadın kurtarılamadı...

İstanbul Büyükçekmece'de genç bir kadın, baygın halde bir hastanenin kapısına bırakıldı.

Cinsel saldırıya uğradı, hastane önüne bırakıldı: Baygın halde bulunan kadın kurtarılamadı...

İstanbul Büyükçekmece’de genç bir kadın, baygın halde bir hastanenin kapısına bırakıldı. Cinsel saldırıya uğradığı öğrenilen kadının tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Habertürk‘te yer alan habere göre, İstanbul Büyükçekmece’de özel bir hastaneye önceki gece bir araç yaklaştı. Araçtan inen 2 kişi, baygın haldeki genç bir kadını hastanenin önüne bırakarak uzaklaştı. Görevliler tarafından hemen hastaneye alınan genç kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Doktorlar tarafından yapılan incelemede, genç kadının vajinasında yırtık olduğu ve kanında aşırı alkol bulunduğu belirlendi. Olay yerine çağrılan polis, genç kızın 20 yaşındaki K.H. olduğunu tespit etti. Doktorlar, polise genç kadının bir ilişki yaşamış olduğunu bu ilişkide de tecavüz ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

Vücudunda herhangi bir darp izi bulunmayan genç kızın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi.

1 kişi gözaltında

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan K.H.’nin ölümüyle ilgili 1 kişi yakalandı. Doktorlar tarafından yapılan incelemede genç kadında cinsel saldırı bulgusu ve kanında aşırı alkol bulunduğu belirlendi. Genç kadının Düzce’de yaşadığı ve İstanbul’a erkek arkadaşı olduğu belirtilen kişinin yanına geldiği iddia edildi.