Tecavüz sanığı öğretmen konuştu: İntihar edeceğini düşünmüyordum

Tecavüz sanığı öğretmen Bayram Ö, savcılıkta Cansel ile intiharından bir hafta önce arabasında ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Tecavüz sanığı öğretmen konuştu: İntihar edeceğini düşünmüyordum

Kayseri’de 17 yaşındaki lise öğrencisi Cansel Buse K.’nın intiharının ardından polise verdiği ifadede suçlamaları kabul etmeyen tecavüz sanığı öğretmen Bayram Ö, savcılıkta Cansel ile intiharından bir hafta önce arabasında ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Olayı soruşturan polis Cansel’in telefonunu incelemeye aldı. Öğretmen Bayram Ö.’ün yazdığı mesajlar ve gönderdiği fotoğraflar dikkat çekince polis öğretmeni gözaltına aldı. Ancak öğretmen polisteki ifadesinde suçlamaları reddetti. Savcılıkta ise Cansel Buse K. ile ilişkisi olduğunu iddia ederek, intiharından bir hafta önce arabasında şehir dışında, boş bir alanda ilişkiye girdiğini itiraf etti. İfadesinde ‘İntihar edeceğini düşünmüyordum’ dedi.

Öğretmen Bayram Ö., TCK’nın 104. maddesi olan  ‘Reşit olmayanla cinsel ilişki’ suçlamasıyla tutuklandı. TCK’da bu suç ve öngörülen ceza şöyle: “Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, on beş yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikâyet üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.”