Ünlülerin katıldığı sanatçıların katılmadığı Davutoğlu yemeği

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Dost Meclisi" yemeğine birçok ünlü katıldı.

Ünlülerin katıldığı sanatçıların katılmadığı Davutoğlu yemeği

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “Dost Meclisi” yemeğine birçok ünlü katıldı. Toplantıda, sanat ve kültür dünyasının gündemi, beklentilerinin yanı sıra mevcut Türkiye gündeminin de değerlendirildiği öğrenildi.

Sanatçıların değil, ünlülerin katıldığı yemekte Perihan Savaş, Ediz Hun, İsmail Acar, Mustafa Ceceli, Serdar Ortaç, Necati Şaşmaz, Tan Sağtürk ve Alişan gibi isimler hazır bulundu.

Başbakan Davutoğlu’nun daveti üzerine yemeğe geldiğini söyleyen Ediz Hun, “Birlik beraberliğimizin çok önemli olduğunu, zor günlerde, gençlerimizi yitirmekte olduğumuz günlerde bir birimizi sevgiyle, bağlılık içinde kucaklamamızın önemini vurgulamak üzere destek vermek için buradayım” dedi.

Osman Sınav ise Başbakan Davutoğlu’nun bir kültür sanat paketi açıklayacağını belirterek, “Şahsi bir görüşme değil, tabii ki kültür ve sanat paketi açıklayacak Sayın Başbakan. O konuda biz de bu paketten haberdar olacağız. Neler yapabiliriz? Ülkemizle, gündemimizle ilgili, ülke gündemiyle, kültür ve sanat alanında nasıl bir misyon üstlenmemiz lazım, düşüneceğiz tabii ki bakacağız. İnşallah iyi şeyler. Çünkü kültür ve sanat adına, ülkenin gündemi ne olursa olsun mutlaka ciddi adımlar atılması lazım. Yani illa siyasi gündem her şeyi belirlememeli. Kültürel sanat adına atılacak adımlar da çok önemlidir. Asıl geleceği belirleyecek olan şey, kültür ve sanat alanındaki gündemdir. Bunun farkına varılır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.