Reklam
Kategoriler: İç Açı

Ünlülerin katıldığı sanatçıların katılmadığı Davutoğlu yemeği

Reklam

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “Dost Meclisi” yemeğine birçok ünlü katıldı. Toplantıda, sanat ve kültür dünyasının gündemi, beklentilerinin yanı sıra mevcut Türkiye gündeminin de değerlendirildiği öğrenildi.

Sanatçıların değil, ünlülerin katıldığı yemekte Perihan Savaş, Ediz Hun, İsmail Acar, Mustafa Ceceli, Serdar Ortaç, Necati Şaşmaz, Tan Sağtürk ve Alişan gibi isimler hazır bulundu.

Başbakan Davutoğlu’nun daveti üzerine yemeğe geldiğini söyleyen Ediz Hun, “Birlik beraberliğimizin çok önemli olduğunu, zor günlerde, gençlerimizi yitirmekte olduğumuz günlerde bir birimizi sevgiyle, bağlılık içinde kucaklamamızın önemini vurgulamak üzere destek vermek için buradayım” dedi.

Osman Sınav ise Başbakan Davutoğlu’nun bir kültür sanat paketi açıklayacağını belirterek, “Şahsi bir görüşme değil, tabii ki kültür ve sanat paketi açıklayacak Sayın Başbakan. O konuda biz de bu paketten haberdar olacağız. Neler yapabiliriz? Ülkemizle, gündemimizle ilgili, ülke gündemiyle, kültür ve sanat alanında nasıl bir misyon üstlenmemiz lazım, düşüneceğiz tabii ki bakacağız. İnşallah iyi şeyler. Çünkü kültür ve sanat adına, ülkenin gündemi ne olursa olsun mutlaka ciddi adımlar atılması lazım. Yani illa siyasi gündem her şeyi belirlememeli. Kültürel sanat adına atılacak adımlar da çok önemlidir. Asıl geleceği belirleyecek olan şey, kültür ve sanat alanındaki gündemdir. Bunun farkına varılır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber en son değiştirildi 26 Mart 2016 15:19 15:19

Reklam

Önceki Haberler

İsrail ordusu, Gazze’de pek çok noktada sivilleri hedef aldı

Basal, "Ne yazık ki, sivil savunma görevlilerinin can güvenliği olmadığı için vatandaşların hayatlarını kurtarmak için…

12 Mayıs 2024 14:27

Açığa alınan emniyet müdüründen ‘rüşvet’ savunması: Menzil’e yardım topluyordum

Emniyet müdürü, idari inceleme sırasında rüşveti "Menzil cemaatine yardım" amacıyla aldığını söyledi.

12 Mayıs 2024 14:16

Erdoğan: ABD ziyaretimiz her iki tarafın programlarının uyumsuzluğu nedeniyle ertelendi

Biden ile planlanan ve ertelenen görüşmeye dair de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “ABD ziyaretimiz her iki…

12 Mayıs 2024 12:26

Eski AKP’li başkan Taşçı’ya inceleme

AKP’li Atakum Belediye Başkanı Taşçı hakkında, yolsuzluk iddiaları yargıya taşınmıştı.

12 Mayıs 2024 10:50

Yürüyelim…

Sandıklar kapandığına, seçimler geride kaldığına göre, seçmen yerine konulanların tam da bugün yurttaş olduğunu göstermesi,…

12 Mayıs 2024 07:17

Bu ülkeye Bahriye Üçok’lar gerek

Laiklik mücadelesini her türlü tehdit ve baskıya rağmen canı pahasına kararlılıkla sürdüren, Türkan Saylan’ın sözleriyle…

12 Mayıs 2024 06:44
Reklam