ABD'deki ilkokula silahlı saldırı gerçekleşti

ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki North Park İlkokulu’nda silahlı saldırı gerçekleşti Sputnik’in haberine göre, ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan North Park İlkokulu’nda silahlı saldırı gerçekleşti. ABD’li yetkililerin yaptığı ilk açıklamalara göre, saldırganın etrafa rastgele ateş açtığı bildiriliyor. İlk belirlemelere göre saldırganın okul öğretmeniyle tanışık olduğu ve daha öncesinden aralarında geçen bir tartışmadan kaynaklı olarak bu saldırıya girişmiş olabileceği... View Article

ABD'deki ilkokula silahlı saldırı gerçekleşti

ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki North Park İlkokulu’nda silahlı saldırı gerçekleşti

Sputnik’in haberine göre, ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan North Park İlkokulu’nda silahlı saldırı gerçekleşti. ABD’li yetkililerin yaptığı ilk açıklamalara göre, saldırganın etrafa rastgele ateş açtığı bildiriliyor.

İlk belirlemelere göre saldırganın okul öğretmeniyle tanışık olduğu ve daha öncesinden aralarında geçen bir tartışmadan kaynaklı olarak bu saldırıya girişmiş olabileceği ihtimalinin üzerinde duruluyor. Saldırgan ve öğretmenin öldüğü, iki çocuğun ise yaralandığı ifade ediliyor. Yaralanan öğrenciler, hastaneye götürüldüğü ancak durumlarına dair herhangi bir yorum yapılamadığı bildiriliyor.