Reklam
Kategoriler: İç Açı

AKP Rasim Ozan’ı sahipsiz bırakmıyor: Olan tamamiyle meslek kazası

Reklam

AKP İzmir Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Kocabıyık, canlı yayında Boşnak halkıyla ilgili iğrenç sözler sarfeden AKP’li Rasim Ozan Kütahyalı’ya sahip çıktı.

Kocabıyık, kişisel Twitter hesabından, “Rasim Ozan Kütahyalı’nın Boşnak kardeşlerimizle hiçbir sorunu yoktur. Kendisi geçmişteki Boşnak kurtuluş mücadelesine destek vermiş birisidir. Buna ben şahidim. Olan şey tamamiyle dikkatsizlik ve meslek kazasıdır” diye yazdı.

Rasim Ozan Kütahyalı’nın avukatlığına soyunan Kocabıyık’ın tıpkı Kütahyalı gibi Gülen cemaati ile geçmişte yakın ilişkili bir isim olarak öne çıkması dikkat çekiyor. Kocabıyık, geçmişte Yeni Asır gazetesinde kaleme aldığı yazdığı yazılarda Gülen için “son 1000 yılın en büyük Türk büyüklerinden birisi”, “Evrensel Türk Renösansı’nı başlatan bir Türk mucizesi” gibi görülmemiş övgülerde bulunmuştu.

Kütahyalı’yı savunmak için yazdığı sözleri büyük tepki çeken sözlerin sahibi Hüseyin Kocabıyık, Fethullah Gülen’i ABD’de ziyaret eden çok sayıda AKP’li vekilden de biri idi.

Bu haber en son değiştirildi 25 Kasım 2017 23:07 23:07

Reklam

Önceki Haberler

İSİG Meclisi’nden genç işçiler raporu: Yoksulluk, güvencesizlik ve geleceksizlik kıskacında 2500 genç işçi yaşamını yitirdi

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi son on yılda yaşanan genç işçi ölümlerinin çarpıcı verilerini…

19 Mayıs 2024 19:09

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde darbe girişimi

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde, ordu, sabah saatlerinde başlayan bir darbe girişiminin güvenlik güçleri tarafından bastırıldığını duyurdu.

19 Mayıs 2024 18:47

“Yeni Kaledonya’nın emperyalizme karşı bağımsızlık mücadelesinin yanındayız”

Türkiye Komünist Hareketi, Yeni Kaledonya'da Fransız emperyalizmine karşı yürütülen bağımsızlık mücadelesini destekleyen bir açıklama yayımladı.

19 Mayıs 2024 18:40

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 şüpheliye tutuklama talebi

Ankara Cumhuriyeti Başsavcılığı, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturması kapsamında aralarında emniyet görevlilerinin de bulunduğu…

19 Mayıs 2024 18:29

İran Cumhurbaşkanı Reisi’yi taşıyan helikopter kaza yaptı: Reisi ve İran Dışişleri Bakanı’na henüz ulaşılamadı

Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin konvoyundaki helikopterlerden biri kaza geçirdi. Yardım ekipleri kazanın yaşandığı bölgeye ulaşmaya çalışıyor.…

19 Mayıs 2024 18:24

Hafıza-i Beşer | 18 Mayıs 1973: İbrahim Kaypakkaya işkencede katledildi

Dört ay boyunca süren sorgulaması sırasında defalarca işkenceye maruz kaldı. Mahkemeye çıkartılmasına az bir zaman…

18 Mayıs 2024 14:47
Reklam