Arda Turan kovuldu

Milliyet spor yazarı Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan, Milli Takım kampından gönderildi.

Arda Turan kovuldu

A Milli Takım uçağında Milliyet spor yazarı Bilal Meşe’ye saldıran Arda Turan, Milli Takım kampından gönderildi.

Makedonya ile oynanan hazırlık maçı sonrasında uçakta yazar Bilal Meşe’ye saldıran ve küfür eden Arda Turan’ın, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından kamptan çıkarıldığı öğrenildi.

Hürriyet‘in aktardığına göre, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Ali Dürüst, saldırı olayınınhemen ardından Fatih Terim’in de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan durum değerlendirmesinin ardından Terim, Arda ile özel olarak bir araya geldi.

Yapılan bu görüşmenin ardından Türkiye Futbol Direktörü Milli Takım kaptanı Arda Turan’ı kamptan hemen gönderdi. Arda Turan da hem takıma hem de federasyona daha fazla zarar gelmemesi için kamptan hemen ayrıldı.

“Pişman değilim, kuş gibiyim”

Arda Turan, Milli Takım kadrosundan çıkarılmasının ardından basın toplantısı düzenledi.

Arda burada yaptığı açıklamada, “Kendimi kuş gibi hissediyorum. Bana yapılanları hiç unutmadım. Hayatta bir şey yapıyorsanız bunun bedelini ödersiniz. Milli takım formasıyla yanlış şeyler yaptım. Kosova maçında olmama kararı aldık. Sadece bu formaya aşık olan birisi olarak, parayı hiç düşünmeyen bir oyuncu oalrka konuşuyorum. Her sıkıntı olduğunda istiyorsanız kenara çıkayım diyordum. Artık zamanın geldiğini düşünüyorum. Gereğini yapıyorum ve milli takım karieyerimi sonlandırıyorum.” ifadelerini kullandı.