Atatürk'e ve annesine küfreden gerici Hasan Akar 3 haftadır yakalanamadı

Atatürk ve annesi Zübeyde Hanım'a galiz küfürler eden gerici Hasan Akar bulunamıyor.

Atatürk'e ve annesine küfreden gerici Hasan Akar 3 haftadır yakalanamadı

Atatürk hakkında “1938’de geberen p.ç”, annesi Zübeyde Hanım için de “annesi genelevde çalışıyor” diyen gerici Hasan Akar, hakkında yakalama kararı çıkarılalı 3 hafta olmasına rağmen bulunamadı.

Nur Cemaat’i Okuyucular grubuna bağlı “Hoca”larından olduğu belirtilen Hasan Akar adlı gerici isim, bir “sohbet” videosunda Atatürk hakkında konuşurken, “Onun gibi, o 1938’de geberen gibi…” diye başladığı sözlerine “Merak etmeyin 98’de faturasını ödedim. Onun p.ç olduğunu mahkemede bile ‘sen böyle demişsin’ diyor.” diye devam etmişti. Atatürk düşmanı gerici, bunlarla da yetinmeyerek, Zübeyde Hanım için de “Annesi genelevde çalışıyor Selanik’te” ifadelerini kullanmıştı.

3 haftadır bulunamadı

Büyük tepki çeken bu sözlerin ardından, “Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret” ve “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlarından hakkında soruşturma yürütülen Süleyman Yeşilyurt ve Hasan Akar hakkında 11 Mayıs tarihinde tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Ancak Yeşilyurt adlı gerici ‘tarihçi’ karardan 2 gün sonra teslim olurken, Akar ise 3 haftadır yakalanamadı.