Beyaz TV'den kovulan Kütahyalı Sabah'ta bugün ne yazdı?

Beyaz TV'den kovulan AKP'li yazar Rasim Ozan Kütahyalı, "Tüm Türkiye Cumhuriyeti pasaportları hedeftedir. Tüm yurttaşlar hedeftedir." diye yazdı.

Beyaz TV'den kovulan Kütahyalı Sabah'ta bugün ne yazdı?

Canlı yayında Boşnaklara yönelik sarfettiği iğrenç sözleri sonrası büyük tepkilerin ardından Beyaz TV’deki ‘yorumcu’luk görevinden alınan AKP’li yazar Rasim Ozan Kütahyalı, Sabah’taki köşe yazısını Rıza Sarraf’a ayırdı.

4 Aralık’a ertelendiği duyurulan ilk duruşması öncesi itirafçı olduğu iddiaları dile getirilen Sarraf’ın davası için, ertelenme kararından önce kaleme aldığı anlaşılan yazısında “27 Kasım 2017 sonrasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve bu ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dehşet bir saldırı dalgası başlayacaktır.” iddiasında bulundu.

Kütahyalı, yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Erdoğan’a saldırı yalnız ve sadece Erdoğan’a saldırı değildir. Çok açıkça Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve tüm Türkiye Cumhuriyeti pasaportları hedeftedir. Tüm yurttaşlar hedeftedir…
***
Aynen 20 ay önce yazdığım gibi Türkiye’yi ve Erdoğan’ı hedef alan operasyonlara direnmeye ve bu operasyoncuları püskürtmeye devam edeceğiz…
***
Her kim ki bu zor savaş sürecinde korkar ve pısarsa hele ki ihanet etmeye kalkarsa alçaktır ve bunun bedelini ağır ödeyecektir. Bu böyle biline…”