Dövüldü, boğazı kesildi, 3 aylık bebeğiyle yola atıldı!

Konya'da evli ve iki çocuk annesi 22 yaşındaki kadın dövülüp boğazı kesilerek üç aylık bebeğiyle birlikte yol kenarına atıldı.

Dövüldü, boğazı kesildi, 3 aylık bebeğiyle yola atıldı!

Konya’da evli ve iki çocuk annesi 22 yaşındaki F.D., eski eşi tarafından dövülüp boğazı kesilerek üç aylık bebeğiyle birlikte yol kenarına atıldı, F.D.’nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Olay dün Konya-Antalya karayolunun Seydişehir İlçesi İncesi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Merkez Meram İlçesi’nde oturan evli F.D. dün ilk evliliğinden olan 4 yaşındaki oğlu ile üç ay önce dünyaya getirdiği kız bebeğini de yanına alıp evden ayrıldı.

Geri dönmeyen F.D’ın eşi Yusuf Duran, durumdan şüphelenip polise kayıp başvurusunda bulundu. F.D., iddiaya göre bugün, iki çocuğu ve boşandığı eşi N.Ş. ile birlikte Antalya’ya tatile gitmek için yola çıktı. N.Ş. ve F.D. arasında araçta, belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından o an N.Ş., arıza yaptığını öne sürdüğü aracı yolun sağına çekip, F.D.’yi dövdü, bıçakla boğazını kesti. Ardından F.D.’yi, ikinci eşinden olan 3 aylık kızıyla birlikte araçtan atıp, 4 yaşındaki oğlunu yanına alarak kaçtı.

Genç kadını kanlar içinde gören çevredekiler, polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve kafatasında da çatlaklıklar olduğu saptanan F.D.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Koruma altına alınan 3 aylık bebeğin ise Konya’dan gelecek olan F.D.’nin babasına teslim edileceği ifade edildi.

Polis, kaçan N.Ş.’nin yakalanması için çalışma başlattı.