'Enayi' dövmeli kişi serbest bırakıldı

Taksim’de bir kadına bonzai denen sentetik uyuşturucu maddeden vererek krize girmesine neden olan ve alnında ‘enayi’ yazılı dövme bulunan Adem A., genç kadının şikayetçi olmaması üzerine salıverildi. 24 yaşındaki genç kadının Taksim’de sırt üstü baygın olarak yattığı anların görüntüleri, dün sabah saatlerinde kameralara yansımıştı. Görgü tanıkları, üniversiteli kadınaa bir kişinin uyuşturucu verdiğini daha sonra oradan ayrıldığını söylemiş,... View Article

'Enayi' dövmeli kişi serbest bırakıldı

Taksim’de bir kadına bonzai denen sentetik uyuşturucu maddeden vererek krize girmesine neden olan ve alnında ‘enayi’ yazılı dövme bulunan Adem A., genç kadının şikayetçi olmaması üzerine salıverildi.

24 yaşındaki genç kadının Taksim’de sırt üstü baygın olarak yattığı anların görüntüleri, dün sabah saatlerinde kameralara yansımıştı. Görgü tanıkları, üniversiteli kadınaa bir kişinin uyuşturucu verdiğini daha sonra oradan ayrıldığını söylemiş, alnında da ‘enayi’ yazdığını da eklemişti. Bereketzade Mahallesi Simsir Sokak’ta gözaltına alınan zanlı A. sorguya alındı.

Ancak Beyoğlu Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifade veren genç kadının Adem A. hakkında şikayetçi olmadığı öğrenildi.

A.K. işlemlerinin tamamlanmasının ardından gece saatlerinde serbest bırakıldı.