Erdoğan'ın cemaat okulu mezunu damadı: FETÖ'cüleri gördüğüm yerde boğazlarım

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı Bakan Berat Albayrak, 'FETÖ' nefretini anlattı.

Erdoğan'ın cemaat okulu mezunu damadı: FETÖ'cüleri gördüğüm yerde boğazlarım

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ve AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak, Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘2023 Vizonu Doğrultusunda Türkiye’nin Yetişmiş İnsan Gücü’ paneline katıldı.

Yurtdışına burslu gidecek olan öğrencilerin de katıldığı toplantıda konuşan Albayrak, Gülen cemaatini kastederek “Bu ihanet çetesi dünyanın her yerinde, siz nasıl dayanıyorsunuz?” ifadeleri kullanırken, 15 Temmuz darbe girişimine de değindi.

Tarihin gördüğü en büyük ihanet şebekesinin ‘FETÖ’ örgütü olduğunu söyleyen Albayrak, “Beyinleri öyle yıkanmış bir ihanet şebekesi ki kendi her kutsalına, ülkesine, milletine, vatandaşına kardeşine, anasına babasına ihanet edecek insanlar çıktı buradan. Gittiğiniz ülkelerde görüyorsunuzdur. Vallahi yerinizde olsam ben zor sabrederdim. Gördüğüm yerde boğazlarım yani… ” dedi.

Er­do­ğa­n’­ın büyük kı­zı Es­ra ile ev­li olan da­ma­dı Be­rat Al­bay­ra­k’ın bir cemaat okulu olan Özel Fa­tih Er­kek Li­se­si’nden mezun olduğu ortaya çıkmıştı.