Fenerbahçeli Van der Wiel 4.5 milyon dolar dolandırıldığını açıkladı: Justin Bieber'ı getireceğini söyledi...

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Gregory Kurtley van der Wiel, Türkiye'de 4.5 milyon dolar dolandırıldığını açıkladı.

Fenerbahçeli Van der Wiel 4.5 milyon dolar dolandırıldığını açıkladı: Justin Bieber'ı getireceğini söyledi...

Fenerbahçe’nin Hollandalı futbolcusu Gregory Kurtley van der Wiel, Türkiye’de 4.5 milyon dolar dolandırıldığını açıkladı. Wiel, olay üzerine avukatıyla birlikte suç duyurusunda bulundu.

Van der Wiel Türkiye’de menajerliğini ve tercümanlığını yaptığı bilinen Ümit Akbulut’la ilgili olarak “İş yapmayı teklif etti. Organizasyon yapacağım diye para istedi. 4 ay içinde sürekli para verdim. En son 4.5 milyon dolara kadar para verdim. ‘En son 600 bin dolar daha vermen lazım, burası Türkiye. Verdiğin paraları unut’ dedi.” diye konuştu.

“Justin Bieber’ı getireceğini söyledi”

Avukatıyla birlikte Asayiş Şube’ye başvuran Hollandalı oyuncu, A Haber‘e yaptığı açıklamada “Bir insan özel hayatından böyle dolandırılınca futbol hayatı dahil bütün hayatı etkileniyor. Ben burada futbol oynamayı ve yatırım yapmayı düşündüm ama maelesef böyle kötü bir insanla karşılaştım. Justin Bieber’ı getireceğini söyledi bu isimleri kullanarak beni kandırdı. Türk adaletine güveniyorum bu tarz dolnadırıcılıkları sadece Türk adaleti durdurabilir.” ifadelerini kullandı.