Maduro'dan Fidel'in mezarına ziyaret

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Küba'nın geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden tarihsel lideri Fidel Castro'nun anıt mezarını ziyaret etti.

Maduro'dan Fidel'in mezarına ziyaret

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Küba’nın geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden tarihsel lideri Fidel Castro’nun anıt mezarını ziyaret etti.

ABD’nin emperyalist saldırganlığın hedefi olan Venezuela’nın Devlet Başkanı Nicolas Maduro, hayatını emperyalizme karşı mücadele ile geçirmiş büyük devrimci Fidel Castro’nun anıt mezarına, doğum gününde ziyarette bulundu.

Küba Devlet Başkanı Raul Castro ile birlikte Fidel Castro’nun anıt mezarlığına gelen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Castro’ya saygılarını sunmak amacıyla mezarının başında nöbet de tuttu.

Fidel Castro’nun yaşadığı dönemde her zaman Bolivarcı Devrimin yanında olduğunu ifade eden Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Fidel’e her daim bağlı olduğunu belirtti.

Ziyaret sırasında aynı zamanda Küba Devrim hareketinin başlangıç tarihi olan 26 Temmuz günü hayatını kaybeden devrimcilere de saygı sunuldu.