Selda Bağcan: Umuyorum 'Hayır' çıkacak, kutlama yapacağız

Sanatçı Selda Bağcan 16 Nisan referandumuna ilişkin kararını ve planlarını anlattı.

Selda Bağcan: Umuyorum 'Hayır' çıkacak, kutlama yapacağız

Sanatçı Selda Bağcan referandumda ‘Hayır’ oyu kullanmak için İstanbul’a geleceğini ve pazar akşamı kutlama yemeği yapacaklarını açıkladı.

Tedavisi sürdüğü için Bodrum’da bulunan Selda Bağcan, burada basının sorularını yanıtladı. Bağcan, omuzlarındaki ağrılar nedeniyle Bodrum’da özel bir klinikte fizik tedavi gördüğünü söyledi. “Allah’a şükür başka bir sorunum yok. Cumartesi akşamı İstanbul’a dönerek oyumu kullanacağım.” diyen Bağcan “Umuyorum genel sonuçlarda da ‘hayır’ çıkacak. Bu nedenle pazar akşamı arkadaşlarla kutlama yemeği yapacağız. Evet çıksa da yine yemeğimizi yeriz biz” diye konuştu.

Yeni albüm yolda

21 Nisan’dan itibaren önce İsveç’te iki şehirde, ardından mayıs ayında Adana ve Samsun’da yapacağı konserlerde dinleyenleri ile buluşacağını belirten Bağcan, birkaç hafta içerisinde “40 Yılın 40 Şarkısı 2” isimli albümü çıkaracağını söyledi. Serinin birincisini geçen yıl çıkardığını anlatan Bağcan, albümün yarısının rock müziği eserlerinden yarısının ise deyişlerden oluşacağını dile getirdi. (DHA)