Sözcü'ye operasyon Star yazarını da şaşırttı: Bekir Bozdağ bir bakar mısınız?

Star gazetesi yazarı ve 24 TV programcısı Ardan Zentürk, Sözcü Gazetesi sahibi ve çalışanlarına yapılan operasyona tepki gösterdi.

Sözcü'ye operasyon Star yazarını da şaşırttı: Bekir Bozdağ bir bakar mısınız?

AKP’nin yayın organlarından Star gazetesinin yazarı ve 24 TV’nin programcısı Ardan Zentürk, Sözcü Gazetesi sahibi ve çalışanlarına yapılan operasyona tepki gösterdi.

Zentürk, Sözcü gazetesine yönelik operasyonla ilgili olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a seslenip “Önce Oğuz Güven’in tutuklanmasını anlayamadım, şimdi de Sözcü operasyonunu… Sayın Bekir Bozdağ bir bakıp aydınlatır mısınız?” ifadelerini kullandı.

Şentürk, soruşturmada adı geçen Sözcü muhabiri Gökmen Ulu’yla ilgili Twitter’da şunları yazdı:  “Önce Oğuz Güven’in tutuklanmasını anlayamadım, şimdi de Sözcü operasyonunu… Sayın Bekir Bozdağ bir bakıp aydınlatır mısınız? Soner Yalçın burada doğru söylüyor Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı meydanlara çağırmasını ilk Sözcü gazetesi interneti duyurmuştu. 15 Temmuz akşamı Anadolu Ajansı’nın geçmediği o 5 dakikalık ilk açıklamayı da ilk Gökmen Ulu internetten servis etti, şimdi, ne oluyor?”